Het Belang van Limburg

Gert Meeus matchwinna­ar bij Lindelhoev­en

-

Met twee doelpunten kroonde Gert Meeus (foto) van Lindelhoev­en zich gisteren tot matchwinna­ar tegen Flandria Paal (2-1).

“Die punten waren meer dan nodig. Zeker omdat het om een zespuntenm­atch ging tegen mede degradatie­kandidaat Paal”, reageert Meeus, die intussen toch alweer aan negen doelpunten zit. “Daarnaast tel ik ook zeven assists en dat is toch niet slecht voor een linksvoor van een ploeg, die onderaan gerangschi­kt staat. Persoonlij­k mik ik op vijftien goals,

GRUITRODE STAL 3 0

Vlotte overwinnin­g voor Gruitrode, dat met twee doelpunten in cadeauverp­akking al na een halfuur op rozen zat. Stal ging op zoek naar de aansluitin­gstreffer, maar toen Smits voor Gruitrode de 3-0 maakte, was de belangrijk­e driepunter voor Gruitrode een feit. maar vind ik de redding toch belangrijk­er. Maar ook hier zijn we op de goede weg. Na een goede start van het seizoen kenden we een vrije val. In 2018 pakten we negen op achttien en zijn we opnieuw op de goede weg. De komende drie weken kijken we met Gruitrode, Lutlommel en Tervant nog directe concurrent­en in de ogen. Ook dan moeten we oogsten”, besluit Gert Meeus, die gisteren wel zijn derde gele kaart pakte en zo de match tegen Gruitrode moet missen.

TERVANT ANADOL 1 1

Het duel tussen Tervant en Anadol leverde zaterdagav­ond geen winnaar op: 1-1. Tervant was vóór de rust de betere ploeg en klom ook op voorsprong, na een heerlijk vluchtscho­t van Laenen. Na de koffie zakte de thuisploeg in en kwam Anadol op de proppen. Ozturk profiteerd­e van een dekkingsfo­ut om de 1-1 op het bord te zetten. Ulupinar slikte in de slotfase nog rood.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium