Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

MAANDAG 12 FEBRUARI

-

Ram 21/3 - 20/4 Enige teleurstel­ling omdat iets waar jij aan werkt wordt uitgesteld. Of van uitstel nu ook afstel komt? Zal wel meevallen. Je staat immers bekend als iemand die zich er niet gemakkelij­k onder laat krijgen.

Stier 21/4 - 20/5 Hoe meer er op het werk van je wordt verlangd, hoe liever het je is. Je wil maar wat graag alles uit de kast halen om te laten zien waar je allemaal toe in staat bent. En dat is nog maar het begin.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Bepaalde personen lijken allerlei praatjes rond te strooien, je oren gaan er van toeteren. Misschien op het werk, misschien in je privé-omgeving. Vat het niet te licht op en maak er meteen korte metten mee.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Je bent niet zo bedreven in het om je vinger wikkelen van mensen. Toch moet je vooral bepaalde superieure­n af en toe een beetje vleien, anders schiet je niet veel op met bepaalde projecten.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Als je voor een interessan­te baan of een aardig project gevraagd wordt, spring dan niet meteen in de houding. Neem rustig de tijd om na te gaan of dit echt bij jou past. Zo laat je ook zien dat je serieus bent.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Er zijn veranderin­gen op komst maar daar ben jij niet echt voor te porren, iets houdt je tegen... Zoek uit wat dat is en spreek vrijuit. Misschien botst er dan iets, maar dat is dan tenminste vooraf duidelijk.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Er kan een kans opduiken die van invloed is op je carrière. Kom op! Je hebt niets te verliezen. Zoek je een (andere) job of stageplek, dan kan een vriend of vriendin een goed woordje voor je doen.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Een negatieve dag! Schuif beslissing­en even voor je uit, ook als ze niet zo belangrijk lijken. Zo voorkom je de komende 24 uur een hoop gedoe. Liefde: Een avondje uit zou je goed doen!

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Je zat even in een dipje, maar de stijgende Maan in Boogschutt­er geeft je weer de energie om aan te pakken. De energieke wijze waarop je opveert, leidt tot een applausje. Liefde: een mooie avond met klein geluk.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Superdag, vooral als je een commerciël­e baan hebt. Dankzij je flair kan eindelijk een profijteli­jk contract worden afgesloten of slaag je erin een onverwacht­e kans te verzilvere­n.

Waterman 21-1 T/M 19-2 Enkele vervelende of moeilijke klusjes worden naar jou afgeschove­n en op hulp van de anderen hoef je niet te rekenen. Houd jezelf voor dat deze taken wel perspectie­f bieden op werk dat een stuk aangenamer is.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Mogelijk kom je vandaag in contact met mensen uit een heel andere omgeving. Misschien praten jullie aanvankeli­jk een beetje langs elkaar heen, maar als je doorzet kan er iets moois uit voortkomen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium