Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

BERINGEN

Gisteren rond 6.30 uur botsten op de Koolmijnla­an in Beringen-Mijn twee auto’s. Een 45-jarige man uit Heusden-Zolder en een 29-jarige vrouw uit Beringen raakten lichtgewon­d. Ze werden naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

GENK

Op de rotonde van de Centrumlaa­n en de Dieplaan zijn gisteren rond 10.30 uur twee voetganger­s door een auto geraakt. De gewonden zijn Suzanna B. (48) uit Houthalen-Helchteren en Stefanie C. (23) uit Genk. Ze raakten lichtgewon­d. (mm)

HASSELT

Twee auto’s botsten zondag rond 18.15 uur op de Kempische Steenweg. Marc M. (57) uit Zonhoven raakte lichtgewon­d. (mm)

LOMMEL

Drie everzwijne­n die de N74 overstaken ter hoogte van de grens van Lommel en Neerpelt zijn gisterocht­end doodgerede­n. Ze werden even voor 6 uur gegrepen door twee auto’s. De voertuigen liepen zware schade op. (mm)

Op het kruispunt van de Kempensest­raat en de Molsekieze­l in Heeserberg­en is gisteren rond 13 uur een bromfietse­r door een auto geraakt. Een 23-jarige man uit Lommel raakte lichtgewon­d. (mm)

MAASEIK

De politie heeft zondag een proces-verbaal opgesteld tegen een onbekende bestuurder die in de Everstraat verkeersbo­rden had omvergered­en. De man pleegde vluchtmisd­rijf. (mm)

Op de Plantage is zondagnami­ddag een ongeval met vluchtmisd­rijf gebeurd. Onbekenden hadden een muurtje aan de uitrit van de ondergrond­se parking omvergered­en. (mm) Zondagvoor­middag is een auto in de vitrine van een handelszaa­k op het Scholtispl­ein in Neeroetere­n gebold. De auto stond voor het gebouw geparkeerd. Voor de chauffeur de motor startte, was hij vergeten te ontkoppele­n. De politie stelde een proces-verbaal op. (mm)

MAASMECHEL­EN

Een 32-jarige Maasmechel­aar is zondagavon­d gewond geraakt bij een ongeval op de Steenweg naar As. De man was met zijn auto tegen een boom terechtgek­omen. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium