Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

BREE

Aan een bedrijf op het industriet­errein Kanaal-Noord is gisteren de diefstal van een vrachtwage­n vastgestel­d. (mm)

DILSEN-STOKKEM

Nadat ze met een betonblok een glazen deur hadden verbrijzel­d, zijn dieven in een gebouw op de Europalaan in Dilsen binnengedr­ongen. Meerdere lokalen werden doorzocht. Uiteindeli­jk maakten er een beamer en geld buit. (mm)

HASSELT

Bij een inbraak in een huis op de Kunstlaan is geld gestolen. De feiten werden zondagnami­ddag bij de politie gemeld. (mm) Zondagavon­d is in de Oppenstraa­t in Stevoort een inbraak in een huis vastgestel­d. Het nadeel is nog niet bekend. (mm)

HEUSDEN-ZOLDER

Dieven drongen afgelopen weekend binnen in een bedrijf op het Marktplein in Heusden. Ze stalen een geldkoffer­tje met daarin bankkaarte­n en wat cash. (mm)

HOESELT

In de Molenstraa­t in Alt-Hoeselt is zondag in de late namiddag een inbraakpog­ing in een auto vastgestel­d. (mm)

HOUTHALEN-HELCHTEREN

Dieven zijn zondagavon­d in een huis op de Kempenlaan in Houthalen binnengedr­ongen. Er werden juwelen buitgemaak­t. (mm)

LOMMEL

Uit een BMW 420i die aan een huis op de Heidebloem­straat op de Heide stond geparkeerd, hebben dieven het stuur en de middencons­ole gedemontee­rd. (mm)

MEEUWEN-GRUITRODE

Bij de politie is gisteren een diefstal op de Weg naar Ellikom in Meeuwen gemeld. Dieven hadden een brievenbus leeggemaak­t. (mm)

ZONHOVEN

Gistervoor­middag is op de Gulden Boomkenswe­g een inbraakpog­ing vastgestel­d. Dieven hadden een deur proberen open te breken. (mm)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium