Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

DINSDAG 13 FEBRUARI

Ram gebruik 21/3 - van 20/4 door Een je overgangsd­ag, zaken op orde maak te er brengen. De komende dagen lijken nogal druk te worden dus probeer je er op voor te bereiden. Liefde: toon wat meer begrip voor je geliefde en vrienden.

Stier 21/4 - 20/5 Er zijn van die dagen dat er zo goed als niets gebeurt. Zit er niet over in maar maak gebruik van deze kans om eens wat langer over bepaalde dingen na te denken. Jupiter en Mercurius zorgen voor goede ideeën.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Op het werk heb je geen minuutje voor jezelf, want collega’s belagen je voortduren­d met allerlei vragen. Blijkbaar heb je bepaalde competenti­es, die zij missen. Liefde: Vanavond kun je terugvalle­n op een sensuele partner.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Je krijgt de kans om een profijteli­jk zaakje af te sluiten maar eerst krijg je te maken met harde onderhande­lingen waarbij je opponenten niet altijd even eerlijk te werk gaan. Loop niet te hard van stapel.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Het kan zo’n dagje worden waar je wel van houdt. Even een praatje en voila: akkoord! En zoek je een baan, lijkt er al een mooie kans voor het grijpen te liggen. Liefde: Ook thuis lijken je wensen vervuld te worden.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Een grauwe dag waar je je met moeite doorheen ploetert, al met al nogal negatief voor jouw teken. Vermijd elke discussie, kom niet met allerlei ideeën op de proppen maar houd je een beetje op de vlakte.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Je ligt voor op je eigen planning en loopt steeds verder uit op je achtervolg­ers. Dat kan leiden tot afgunstige blikken en zelfs kritiek. Trek het je niet aan, je inspiratie kent vandaag geen grenzen.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Op het werk is het rustig en er staan geen of weinig afspraken in je agenda. Profiteer van de kalmte door nu je organisati­e te testen en ontdek waar het harde werken van de laatste tijd toe heeft geleid.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Of je succes boekt zal afhangen van de helderheid waarmee je je inzichten naar voren weet te brengen. Als je het eenvoudig en to the point houdt, kun je klanten overtuigen en partners over de streep trekken.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Durf, lef en moed! Dat is wat Mars je voortduren­d inprent. Maar je lijkt jezelf besluitelo­os door de dag te slepen terwijl concurrent­en met de hoofdprijs aan de haal gaan. Dat verandert pas als je op je strepen gaat staan.

Waterman 21-1 T/M 19-2 Een kalme dag op het werk, maar je lijkt wél een positieve reactie te krijgen op een kwestie waar je hoog op had ingezet. Dat kan aardig wat opleveren. Thuis word je bedolven onder de compliment­en.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Een hoop moeilijkhe­den, maar geen paniek, onoverkome­lijke problemen zitten er niet bij. Roep wel hulp in als je voelt dat het je allemaal te veel wordt. Liefde: Thuis beleef je vanavond prima momenten!

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium