Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

DONDERDAG 15 FEBRUARI

-

Ram 21/3 - 20/4 Kom in actie, beweeg, neem beslissing­en, sla een nieuwe richting in... Je wordt gedragen door de invloeden van Mars, profiteer ervan zolang het nog duurt. Gooit dat je hele planning overhoop? Jammer dan!

Stier 21/4 - 20/5 Je had behoefte aan houvast, en dat krijg je vandaag. Ook de zin om te werken keert weer terug. Natuurlijk zijn er zo nu en dan ook nog wel problemen, maar jij bent ijzersterk in het relativere­n daarvan.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Mars domineert jouw teken, en dat is hartstikke gunstig als je aan iets nieuws wilt beginnen maar ook als je wel even een oppepper kan gebruiken. Het grootste obstakel ben je misschien zelf, als je de lat te hoog legt.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Mars en Mercurius sporen je ertoe aan om de platgetred­en paden te verlaten, en je zult zien dat dit alleen maar voordelen met zich mee brengt. Allerlei deuren zwaaien opeens voor je open.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Staan er belangrijk­e afspraken en onderhande­lingen op het programma? We raden je aan om niet te veel op je strepen te staan, en om je verzoening­sgezind op te stellen. Zo word je het snelst en het best ‘bediend’.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Invloeden van Mars maken je assertief en aanvallend en je stort je vol overgave op alle kansen die aan je voorbij trekken. Liefde: dezelfde constellat­ie brengt je er toe om ergens ophelderin­g over te vragen.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Wat een dag! Niets gaat volgens verwachtin­g en onverwacht­e interventi­es halen je uit je evenwicht. Probeer kalm te blijven en dit alles te accepteren zonder boos te worden.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Uit plichtsbes­ef pak je allerlei dingen aan die eigenlijk niet binnen jouw takenpakke­t liggen. Oké, doe het dan maar, maar kijk uit dat de anderen geen misbruik van je blijven maken.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Een afspraak of een ontmoeting met belangrijk­e gevolgen. Misschien leg je zelf een voorstel op de tafel, maar het is ook mogelijk dat je er een krijgt. Liefde: stel niet te hoge eisen aan je geliefde.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Je hebt een snelle babbel en weet jezelf goed te verkopen, vooral als je van na 1 januari bent. Met name als je in de handel zit, kom je erg overtuigen­d over. Liefde: het is tijd om spijkers met koppen te slaan.

Waterman 21-1 T/M 19-2 Zet je fantasie en je creativite­it aan het werk. De Nieuwe Maan in een stijgende fase geeft je vandaag een magische ‘touch’ die tot iets moois kan leiden. Iemand lijkt erg onder de indruk van je talenten.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Het voorstel dat je krijgt komt precies op het goede moment, maar wordt direct gevolgd door een zekere ongerusthe­id. Geen zorg, dit is een intuïtieve reactie die je in staat stelt het voorstel van enige afstand te beoordelen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium