Het Belang van Limburg

Jury niet overtuigd? Dan zijn er nog Koen en Laura

-

Van Samang en Dan Karaty achter de rode knoppen, die ze enkel gebruiken als ze een act totaal niet kunnen smaken. Laura Tesoro belooft dat ‘Belgium’s Got Talent’weer een pak onontgonne­n talent voor het voetlicht zal brengen. Er klimt een rappende oma op het podium, een zingende zeemeermin maar ook een hypnotiseu­r. Er zullen straffe toeren met een BMX te zien zijn, er wordt aan sporthouth­akken gedaan en er komt zelfs een wereldreco­rdpoging flan-eten.

Welke act in de voetsporen treedt van de vorige winnaar, Baba Yega, weten we op 25 mei, na zeven auditieafl­everingen en evenveel studioshow­s. Vanaf dan is het aan de kijker thuis om samen met de jury te bepalen wie in de live uitgezonde­n finale komt. De winnaar gaat naar huis met 50.000 euro.

Koen en ik gaan het wel snel eens moeten raken Matteo Simoni geeft Filmfestiv­al Oostende Limburgs kleurtje

Het Filmfestiv­al van Oostende krijgt dit najaar een Limburgs accent. Matteo Simoni wordt namelijk de ‘Master’ van het festival aan zee. Als curator moet de Master onder andere een filmselect­ie samenstell­en en hij treedt eveneens op als gastheer bij evenemente­n zoals de opening. Simoni, die momenteel hoge ogen gooit in de film ‘Patser’, volgt collega-acteur Wim Opbrouck op. Filmfestiv­al Oostende vindt plaats van 7 tot en met 15 september 2018.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium