Het Belang van Limburg

Megan kraakt als eerste onder de ‘temptation’

- Dennis VAN GOETHEM

Vier aflevering­en. Langer duurde het niet tot de eerste akte van ontrouw in Temptation Island. Na een pijnlijk kampvuur dook Megan gisteren in bed met verleider Joshua. Dat het niet lang zou duren voor een van de kandidaten zou toegeven aan de verleiding, stond na vorige week in de sterren geschreven. Maar dat de eerste vuile lakens op het vrouweneil­and genoteerd worden, kwam wél als een verrassing. De koppels kregen in de aflevering gisteren een eerste keer beelden van hun wederhelft tussen de vrijgezell­en voorgescho­teld. De mannen bleven gespaard

van onkuise videofragm­enten, bij de dames kregen vooral Daniëlle (20) en Megan (18) het hard te verduren. De Nederlands­e Daniëlle zag hoe haar vriend Mezdi (20) van de ene verleidste­r naar de andere fladderde en uiteindeli­jk met een topless Zwanetta in zee belandde. “Dit is niet de Mezdi die ik ken”, zei Daniëlle. “Hij deed zelfs geen moeite. Dit was zijn laatste kans. Heel Nederland zal zien wat voor een zwijn jij bent, Mezdi.”

Enkele wodka’s

Ook voor Kevin (22) zou ‘Temptation Island’ zijn laatste kans worden. Die lijkt hij nu al verpest te hebben. Aan het kampvuur barstte Megan in tranen uit toen ze Kevins handen tussen de benen van Yasmine zag, zijn woorden sneden nog dieper. “De kaas loopt uit haar oren, ze is koekerond.”, zei Kevin tegen de verleidste­rs. Lees: niet zo slim. “Ik ben boos en teleurgest­eld”, huilde Megan. Na het kampvuur – en enkele wodka’s – ging Megan over tot wraak: wat begon met kussen en knuffelen in het zwembad, eindigde met een stomende vrijpartij in bed met vrijgezel Joshua. “Vanaf nu doe ik alleen nog wat ik zelf wil”, liet Megan optekenen. Wordt zeker vervolgd.

 ?? Foto VIJF ?? Megan (links) en Daniëlle (tweede van links) kregen het hard te verduren aan het kampvuur.
Foto VIJF Megan (links) en Daniëlle (tweede van links) kregen het hard te verduren aan het kampvuur.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium