Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

VRIJDAG 16 FEBRUARI

-

Ram 21/3 - 20/4 Ondanks een overvolle agenda, slaag je er toch in een paar vrije momentjes te creëren waar je ook nog eens veel profijt van hebt. Tijdens die pauzes regel je namelijk een paar persoonlij­ke zaken.

Stier 21/4 - 20/5 Na een ochtend waarin je een paar vervelende zaakjes moet regelen, ontwikkelt de situatie zich op een positieve manier. Liefde: je partner doet hartstocht­elijke pogingen om enkele gewoontes te doorbreken.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Collega’s zijn even uit beeld, en jij bent gedwongen om alles uit de kast te halen om een project tot een goed einde te brengen. Of anders gewoon om het werk dat gedaan moet worden af te krijgen.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Jij draagt jouw steentje (en meer!) bij om ervoor te zorgen dat ireëele deadlines toch worden gehaald. Net als jij zitten ook je collega’s er daarna even helemaal doorheen, dus verwacht geen applaus.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Dat je efficiënt kan werken is algemeen bekend maar daarnaast zul je vandaag ook een geweldige discipline moeten tonen. Opgepast, de eveneens vereiste nauwkeurig­heid ontbreekt bij sommige collega’s.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Op het programma: moeilijke taken, onverwacht­e ontwikkeli­ngen en dringende haastkluss­en. En dan word je ook nog eens afgeremd door administra­tieve kwesties. Stel die persoonlij­ke dingetjes maar even uit.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Irritatie ten top op het werk, vooral omdat het management geen duidelijke lijn uitzet. Dan is het dit, vijf minuten later weer dat. Je zult op je gevoel moeten varen, gelukkig is je intuïtie je beste kompas.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Dankzij invloeden van de stijgende Maan laat je je gelden in alle gebieden die je interesser­en. Je creativite­it krijgt nieuwe impulsen en je ideeën worden omarmd. Was het leven maar altijd zo gemakkelij­k.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Als je toenaderin­g zoekt tot iemand met wie het niet klikt, raden we je aan om dat idee snel te vergeten. Het is een negatieve dag voor de Boogschutt­er, en de mensen in je omgeving staan niet open voor je ideeën.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Allerlei spoedklusj­es maken dat je vandaag flink moet aanpoten. Je zenuwen worden danig op de proef gesteld, vooral als je een drama maakt van ongrijpbar­e factoren als vertraging­en. Je partner laat het je vanavond allemaal vergeten.

Waterman 21-1 T/M 19-2 De Zon in Waterman maakt je assertief. Maar heel erg overtuigen­d hoef je niet eens te zijn, want iedereen is het volledig met je eens en ze willen je allemaal helpen. Liefde: Zelfs thuis word je op handen gedragen.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Aan energie en ondernemin­gslust geen gebrek. Maar goed ook, want je wordt vandaag flink op de proef gesteld. Maar de balans slaat positief uit. Ook thuis trouwens, want je partner lijkt bezorgd om je welzijn.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium