Het Belang van Limburg

Glen Vandebroek pakt een punt voor Fl. Paal

-

Bij Flandria Paal nam T2

Glen Vandebroek (foto) deze week na het ontslag van trainer Andy van Kets de sportieve honneurs waar.

Hij verraste onmiddelli­jk met een punt tegen Achel

VV (0-0). “Voor een punt zou ik op voorhand zeker getekend hebben. Na de match moet ik wel zeggen dat we wel meer verdiend hadden”, zegt Glen Vandebroek die overschake­lde van een 4-3-3 naar een 4-4-2. “Ik wisselde ook een paar spelers en heb deze week vooral op mentalitei­t gefocust. Fijn als dat onmiddelli­jk zijn vruchten

RC REPPEL OPITTER FC 1 0

Leider Reppel heeft moeten knokken tot de laatste minuut om de overwinnin­g tegen rode lantaarn Opitter over de streep te trekken. Scoren lukte pas toen Peeters een aanval opzette en Vanheeswij­ck de voorzet van Ragos mooi binnenkopt­e. Opitter bleef in zijn kansen geloven maar de gelijkmake­r zat er uiteindeli­jk niet in. afwerpt.”

Dat ene punt betekent ook dat Flandria Paal niet meer op een directe degradatie­plaats staat. “Dat zal zeker nog wat extra vertrouwen opleveren. Als we nu een reeksje neerzetten zullen we zeker uit de gevarenzon­e klimmen. We dragen dit punt ook op aan onze vorige trainer Andy van Kets want hij genoot zeker nog het respect van de spelers”, besluit Glen Vandebroek die het zeker ziet zitten om de rol van T1 tot eind van dit seizoen te vervullen.

GROTE HEIDE STAL SPORT 1 2

De bal rolde niet in het voordeel van Grote Heide. Verschille­nde kansen werden de nek omgewronge­n. Belmans kon wel tien minuten voor tijd scoren maar toen hadden de bezoekers met doelpunten van Bijloos en Cuypers al voor een efficiënte afwerking gezorgd.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium