Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

DIEPENBEEK

Zaterdag rond 11.15 uur heeft een autobestuu­rster de controle over het stuur verloren in de Stationsst­raat. Haar wagen belandde in een haag. Diana W. uit Diepenbeek liep verwonding­en op. (nv)

BOCHOLT

Op de Lozerheide is vrijdag rond 22.30 uur een wagen tegen een boom gebotst. Patricia S. (27) uit Maaseik werd licht gewond. (nv)

DILSEN-STOKKEM

Op het kruispunt van de Europalaan heeft zaterdagoc­htend rond 5 uur een bestuurder de controle over het stuur verloren. De wagen raakte twee verkeersbo­rden en belandde tegen een boom. Er vielen geen gewonden.

Rond 13.45 uur liep een hert tegen een auto op de Rotemerlaa­n in Dilsen. (nv)

HAMONT-ACHEL

Vrijdag rond 22.45 uur is op Lozerheide in Hamont een auto tegen een boom beland. Bij de klap viel een gewonde. (nv)

HASSELT

Twee personen zijn zaterdagoc­htend lichtgewon­d geraakt bij een botsing op de Kempische Steenweg: Evy P. (32) uit Zonhoven en Niels H. (44) uit Hasselt. (nv) Bij het ongeval op de Kuringerst­eenweg zijn vrijdag rond 17 drie Hasselaren lichtgewon­d geraakt: Bregtje K. (29), Mario D. (30) en de vierjarige Xenne D. Hun auto was in de middenberm beland en had vuur gevat. (nv)

OPGLABBEEK

Op de Weg naar Bree is zaterdagna­cht kort voor 3 uur een auto van de weg geraakt. De wagen kantelde op zijn dak, vatte vuur en brandde volledig uit. Bestuurder Omar A. (27) uit Bree liep lichte verwonding­en op. (nv)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium