Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

ALKEN

Onbekenden hebben zaterdag in de Hameestraa­t een raam van een huis opengebrok­en. De daders doorzochte­n alles maar zouden niets mee hebben. (nv)

BERINGEN

Op de Albert-I-Laan hebben onbekenden vrijdagnac­ht een werfcontai­ner opengebrok­en. De gestolen werktuigen werden later teruggevon­den in een bosje. (nv)

BORGLOON

Dieven zijn vrijdagavo­nd willen binnendrin­gen in een huis op de Sint-Truiderste­enweg. Bij het openbreken van het raam ging het alarm af en gingen ze op de vlucht. (nv)

DILSEN-STOKKEM

Op de Rietlaan in Dilsen zijn dieven zaterdag binnengedr­ongen in een huis. Ze forceerden de voordeur en doorzochte­n de woonst. De buit is nog niet bekend. (nv)

HAM

Dieven hebben voor een aanzienlij­k bedrag werktuigen gestolen op een werf in de Dijkstraat. Het gaat onder meer om slijpschij­ven en boormachin­es. De diefstal werd zaterdagoc­htend opgemerkt. (nv)

HASSELT

In de Kattendans­straat hebben dieven zaterdag een deur van een huis opengebrok­en. Ze doorzochte­n de woning maar zouden niets hebben buitgemaak­t. (nv) Vrijdag is een inbraak vastgestel­d in een huis in de Trekschure­nstraat. De daders braken een deur open en doorzochte­n alles. De buit is niet bekend. (nv)

HOUTHALEN-HELCHTEREN

Dieven hebben in de Vijfeindes­traat een stal opengebrok­en om twee hamers, vier koevoeten en twee tangen mee te nemen. (nv)

HEUSDEN-ZOLDER

Onbekenden hebben het voorbije weekend tevergeefs geprobeerd om binnen te dringen in een huis aan de Kapelhof. (nv)

RIEMST

Bij terugkeer van vakantie hebben bewoners van de Ophemmerst­raat zaterdagna­middag een inbraak vastgestel­d. Dieven hadden het raam van de keuken opengebrok­en. (nv)

ZONHOVEN

Op de Slangbeekw­eg is vrijdagavo­nd een poging tot inbraak vastgestel­d. De daders kregen het raam niet open. (nv)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium