Het Belang van Limburg

DE SPELERS

-

7

Danny Vukovic Kansloos bij penalty. Had wat meeval toen hij een schot van Limbombe loste. Kon niet bij de krul van Vanaken. Fenomenale redding in slotfase op kopbal Mechele.

5

Clinton Mata Maakte vele meters, maar had vooral zelf de handen vol met Limbombe, die zaterdag zijn uitstekend­e vormpeil toonde.

6

Joseph Aidoo Anticipeer­de erg goed en snel op spelsituat­ies, voorkwam zo ook een goal van Wesley. Maakte bijna een owngoal.

5

Omar Colley Attent voor rust,minder secuur in tweede helft. Duwde bij de 2-1 de bal ongelukkig in de richting van Vanaken en speelde te kort terug, wat niet werd afgestraft.

5

Bojan Nastic Erg domme penaltyfou­t op Diaby, voetbalde soms onbeholpen, slim passje naar Pozuelo bij strafschop­overtredin­g.

6

Dries Wouters Slim en sterk, ook in de opbouw, speelde met lef, als een routinier.

7

Ruslan Malinovsky­i Voetbalde vanaf rechts, kwam vaak aan de bal. Trapte wél raak vanop de stip, cruciale treffer.

6

Ibrahima Seck Had beter moeten doen in de derde minuut, toen hij van dichtbij naast trapte. Fysiek erg sterk, grote actieradiu­s op middenveld.

7

Alejandro Pozuelo Opnieuw de Pozuelo die we van vroeger kennen, heerlijke steekpass bij de 0-1. Gehaakt nadat hij knap wegdraaide, wat een penalty opleverde.

7

Dieumerci Ndongala Startte erg sterk, Scholz zag sterretjes. Uitstekend­e voorzet naar Seck maar die miste. Lag altijd op vinkenslag, sterke wedstrijd.