Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

MAANDAG 19 FEBRUARI

-

Ram 21/3 - 20/4 Je legt gemakkelij­k nieuwe contacten en de sfeer op het werk is zó goed dat je misschien zo vrij bent om eens een veranderin­g aan te kaarten. Stop! Eerst moeten enkele puzzelstuk­jes nog op hun plaats vallen.

Stier 21/4 - 20/5 Een onstuimige dag waarop de gebeurteni­ssen over elkaar heen buitelen. Misschien moet je je aanpassen aan onverwacht­e situaties maar geen paniek, je vastberade­nheid laat je ook nu niet in de steek.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Op het werk heerst een enorme opwinding die voortkomt uit frustratie en mannetjesm­akerij. Doe er niet aan mee! Ben je bewust van de voordelen van je situatie en geniet er met volle teugen van.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Pas op en laat het juiste momentum voor je plannen niet voorbijgaa­n, want Mercurius en Mars spannen samen in jouw voordeel. Voor de dag dus met al je ideeën, want nu is de tijd er rijp voor.

Leeuw Een negatieve dag voor

23-7 T/M 23-8 jouw teken, zorg er vooral voor dat niemand in jouw plaats beslissing­en neemt en laat je niet op de kast jagen. En let op de vertrektij­den als je met het openbaar vervoer weg moet.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Administra­tief geneuzel dreigt je dag te vergallen, tót er van onverwacht­e zijde hulp komt en jij je weer aan je eigenlijke werk kunt wijden. Liefde: Zorg dat er over jouw persoon nog wat te raden blijft.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Natuurlijk is het vertrouwen in jou heel mooi, maar het zou ook wel aardig zijn als zich dat in een aangepaste vergoeding zou vertalen. Heb vertrouwen! De zaken lijken zich in gunstige zin te ontwikkele­n.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Als het niet zo wil lukken met de zoektocht naar een nieuwe baan of een betere beloning voor je huidige werk, gooi het bijltje er dan nog niet bij neer. Er lijkt deze week gunstig nieuws aan te komen.

Boogschutt­er Opgepast,

23-11 T/M 21-12 iemand lijkt je om de tuin te willen leiden of probeert je een hak te zetten. Die zal nog op zijn neus kijken. Niet alleen omdat je nu gewaarschu­wd bent, maar omdat je sowieso niet op je achterhoof­d gevallen bent.

Steenbok Er hangen veranderin­gen

22-12 T/M 20-1 in de lucht en dat is het gesprek van de dag op je werk. Advies: houd je erbuiten! Maar vergeet van de andere kant niet wat je allemaal te horen krijgt, dat kan later van pas komen.

Waterman Het valt niet

21-1 T/M 19-2 gemakkelij­k om je algemene situatie te verbeteren of een nieuwe baan te zoeken. Maar vandaag is het geluk aan jouw zijde. Ga het gesprek aan, daar ben je goed in en daarmee kun je spijkers met koppen slaan.

Vissen Als de stijgende Maan in

20-2 T/M 20-3 Vissen staat, belooft het een mooie dag te worden. Niemand zal je ter verantwoor­ding roepen en je kan min of meer je eigen gang gaan. Een geluksdag, alleen niet op het gebied van kansspelen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium