Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

WOENSDAG 21 FEBRUARI

-

Ram 21/3 - 20/4 Wat je werk betreft valt er niet veel nieuws te melden al wordt je aandacht misschien getrokken door een interessan­te cursus. Als het je iets lijkt, laat er dan geen gras over groeien.

Stier 21/4 - 20/5 Als je op de proef wordt gesteld, moet je daar niet te negatief over denken. Het kan een valstrik zijn, maar ook een serieuze test van wat je wel en niet aankan. Ben niet bang, toon karakter en pak aan!

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Het wordt tijd dat je je fantasie de vrije loop laat en dat je afwijkt van de gebaande paden. Venus verleent je de nodige charme en diplomatie dus wat let je? Ga onderhande­lingen aan en handel een zaak ineens goed af.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Er is van alles aan de hand in je profession­ele omgeving en het gonst van de geruchten. Een beetje te veel zelfs want soms wordt er maar wat geroepen. Het is nog niet zo gemakkelij­k er de juiste dingen uit te pikken.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Vragen genoeg, maar antwoorden ho maar! Een situatie die je de hele voormiddag bezig houdt. Neem de zaken zoals ze komen en blijf kalm. In de loop van de dag komt er duidelijkh­eid en kan je weer je gang gaan.

Maagd 24-8 T/M 23-9 De dag begint al meteen met een sprintje maar gelukkig ben je in vorm. Maar omdat je nogal in je reserves moet tasten doe je er goed aan om af en toe een pauze te nemen, anders loop je vanavond op je tandvlees.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Mooi nieuws als je te horen krijgt dat je voorstelle­n zijn aangenomen. Keerzijde van de medaille: de middelen die je nodig hebt zijn bijna uitgeput. Maak er geen drama van, voor de komende dagen heb je nog genoeg.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Alles gaat meer dan goed op je werk, maar als je dacht dat iedereen jouw tempo kan volgen, dan heb je het mis. Eerst maar eens alle neuzen dezelfde kant op laten wijzen en de juiste cadans vinden.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 De motor begint zo nu en dan te haperen. Niet zo belangrijk voor dit moment, maar als het erger wordt kan het toch tot problemen leiden. Misschien moet je je plannen of werkwijze toch eens tegen het licht houden.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Een prima dag voor jouw teken met Mercurius, Mars en zelfs Venus aan je zijde. Je hoeft alleen maar je fantasie de vrije teugel te geven en je in het strijdgewo­el te storten. Geen mens die je iets in de weg legt.

Waterman 21-1 T/M 19-2 Als het niet duidelijk is wat er van je verwacht wordt, vraag dan om uitleg. En laat daarbij geen tijd verloren gaan. Het kan goed zijn dat je partner vanavond om tekst en uitleg komt vragen.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Je baalt enorm van de dagelijkse sleur, je hebt behoefte aan iets nieuws! OK, de sterren hebben het begrepen. Best kans dat er ineens een hoop nieuw werk op je af komt, dat helemaal bij jou past.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium