Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

BREE

Automobili­st Mustafa A. (47) uit Bree raakte vrijdag om 19 uur lichtgewon­d bij een botsing met een andere wagen op het kruispunt van de Sportlaan met de Bocholterk­iezel in Bree.

Een bestuurste­r (32) uit Bree reed zaterdag om 9 uur tegen een boom op de middenberm van de ’t Hasseltkie­zel in ’t Hasselt. Ze was lichtgewon­d. (ppn)

DILSEN-STOKKEM/MAASEIK

In de zone Maasland gebeurden voorbije weekend meerdere ongevallen door gladde wegen. Dat was het geval vrijdag om 23.30 uur op de Siemenslaa­n in Lanklaar waar P.R. (20) met de auto in de gracht slipte. Ook op de Kantonsweg in Rotem ging zaterdag om 5 uur een automobili­st aan het slippen. B.E. kwam tegen een boom terecht, maar bleef eveneens ongedeerd. Dezelfde ochtend slipte Bocholtena­ar N.G. (24) om 5.30 uur in de gracht naast de Dilserbaan in Opoeteren en knalde A.C. (65) tegen een verlichtin­gspaal in de Dornestraa­t in Dorne. Die kwam hierdoor scheef te staan. Het laatste ongeval door gladheid deed zich zondag om 7 uur voor in Dilsen. Op de Kersenweg slipte K.S. (34) tegen een geparkeerd­e wagen. (ppn)

GENK

Voetganger Willy C. (72) uit Beringen hield zaterdag om 16 uur lichte verwonding­en over aan een aanrijding met een wagen in de Winterslag­straat. (ppn)

HASSELT

Een autobestuu­rder ging zaterdag om 12 uur aan het slippen in de Bonnefante­nstraat in Hasselt. De auto kwam tegen twee verkeersbo­rden en steenkorve­n terecht. Lindsey D. (16) uit Hasselt moest voor controle naar het ziekenhuis. (ppn)

OVERPELT

De hulpdienst­en rukten zaterdag om 7.45 uur uit voor een ongeval op de Noord-Zuidverbin­ding in Overpelt. Bij het accident raakte een inzittende lichtgewon­d. (ppn)

LUMMEN

Bij een ongeval op de E313 in Lummen richting Antwerpen raakte zaterdag om 8.45 uur een persoon gewond. De hulpdienst­en rukten uit. (ppn)

ZONHOVEN

Ipek O. (25) uit Houthalen-Helchteren verloor zaterdag om 5 uur de controle over haar voertuig toen ze op de Engsesteen­weg reed. Ze ging van de baan en raakte gewond. De hulpdienst­en brachten haar over naar het ziekenhuis. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium