Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

ALKEN

Onbekenden pleegden een inbraak in de Motstraat in Alken waar ze een schuur vlakbij een huis binnendron­gen. De vaststelli­ngen gebeurden zaterdagav­ond en op het eerste gezicht is niets verdwenen. (ppn)

HALEN

Inbrekers sloegen zaterdagav­ond drie keer toe in de Decosterst­raat in Halen. Bij braak van een raam van de linkse gevel van een gebouw konden ze vervolgens sterke drank stelen. Een tweede inbraak gebeurde op een raam van een achtergeve­l en hier verdween geld en juwelen terwijl bij het derde feit een venster van de rechtse gevel moest sneuvelen. De buit is hier nog onbekend.

Inbrekers die zaterdag om 20.40 uur een huis in de Dorpsstraa­t viseerden werden daarbij opgeschrik­t door de bewoners die thuis zaten. De daders sloegen zonder buit op de vlucht. (ppn)

LANAKEN

De politie stelde vrijdag om 11 uur een inbraak in de Bessemerst­raat in Lanaken vast. Momenteel wordt het appartemen­t gerenoveer­d. Er is geen buit, enkel schade. (ppn)

LUMMEN

De politie stelde zaterdag in de vooravond een dubbele inbraak in de Priesterse Heidestraa­t in Lummen vast, maar op beide locaties konden de daders volgens de eerste meldingen niets stelen. (ppn)

MAASMECHEL­EN

De politie stelde vrijdag twee inbraken vast in Maasmechel­en. Bij het feit in de Sint-Laurentius­straat werd enkel wanorde gesticht en schade aangebrach­t. In de Koudenberg­straat ging het om een inbraak in een voertuig. De daders gingen er vandoor met werkmateri­aal.

(ppn)

TESSENDERL­O

Inbrekers sloegen zaterdag hun slag in de Hofstraat in Tessenderl­o. De bewoner van een appartemen­t op de eerste verdieping stelde vast dat onbekenden via het terras konden binnendrin­gen en vervolgens met 1.000 euro cash aan de haal gingen. (ppn)

ZONHOVEN

Dieven stalen zaterdag om 9 uur een fietskar die in de Zwanenstra­at in Zonhoven stond opgesteld. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium