Het Belang van Limburg

Is definitief voorbij”

-

voorbij. De teleurstel­ling overheerst. We hebben er een heel seizoen voor geknokt. Als je op de voorlaatst­e speeldag definitief uit de race ligt, dan doet dat pijn. We hebben het laten liggen in november en december.”

Geelgescho­rst

Nochtans was de beste kans voor STVV. De kopbal van Steven De Petter werd met een kattenspro­ng van Mandanda op de lijn gered. “Er zat meer in”, bevestigt de inwoner van Herk-de-Stad. “Maar de laatste pas was net niet goed genoeg. Na de pauze voerde Charleroi de druk op. We herpakten ons en brachten enkele goede combinatie­s op de mat. Ik weet niet of de kopbal van Steven over de lijn was. Altijd weer die laatste pas die ontbrak, hé.”

De Norre slikte zijn vijfde gele kaart van het seizoen en ziet zo een droomaffic­he tegen Ivan Leko’s Club Brugge aan zijn neus voorbijgaa­n. “Dat komt er ook nog eens bij”, zucht de linksachte­r. “Het was een bal van alles of niks en het werd niks. Ik vind het heel jammer. In de heenwedstr­ijd zat ik op de bank, dus ik was graag gestart tegen Club Brugge. Ik speel graag op Stayen. Dat maakt het extra spijtig.”

Club Brugge

De warme douches op Mambourg konden de sportieve koude douche niet van de Kanaries afspoelen. De gedachte aan play-off 2 moest nog verteerd worden. “We focussen eerst op de wedstrijd tegen Club Brugge. We hebben in die wedstrijd niets te verliezen. We hebben dit seizoen thuis van alle topclubs gewonnen. Als we Club Brugge nog aan dat rijtje kunnen toevoegen? We gaan vol voor de overwinnin­g. Pas vanaf dat moment kunnen we ons een nieuw doel stellen voor play-off 2”, besloot De Norre.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium