Het Belang van Limburg

Bert Cochet is het scoren niet verleerd

-

Invaller Bert Cochet (foto) van Achel toonde dat hij het scoren nog niet verleerd is. “Dankzij het vertrouwen van de nieuwe coach vond ik opnieuw de weg naar doel”, zegt hij. “Een kleine blessure gooide nochtans roet in het eten waardoor ik er de drie vorige matchen niet bij was. Logisch dus dat ik tegen Reppel op de bank moest plaats nemen. Als ervaren spits weet je echter dat je in zo’n matchen speelminut­en zal krijgen. Ik ben trouwens positief ingesteld. Dus ik probeer steeds het beste van mezelf te geven zelfs al is

OPITTER FC FC ANADOL 2 5

Opitter, dat via Geebelen op voorsprong kwam, was minstens de evenknie van Anadol. Toch stonden de bezoekers halverwege op voorsprong (1-2). Rob Pouls kon nog gelijkstel­len maar na de 2-3 van Huyuk was de veer gebroken. Karatoprak en Kececi legden de 2-5-eindcijfer­s vast. het voor tien minuutjes. Op aangeven van Smolders kon ik het leer simpel binnentikk­en waardoor ik deze erg gesloten partij op een erg moeilijk bespeelbar­e mat alsnog kon ontgrendel­en. Door deze goal doen we weer volop mee in de titelstrij­d. Ik twijfel er nog aan of ik opnieuw in eerste provincial­e wil spelen maar naar die titel snak ik even hard als de anderen. Dit Achel is dankzij een fantastisc­he accommodat­ie en een hardwerken­d bestuur helemaal klaar voor een reeksje hoger.”

GROTE HEIDE LUTLOMMEL VV 1 2

Belmans bracht de thuisploeg tegen de gang van het spel op voorsprong. In de tweede helft kregen de troepen van coach Geyens wel loon naar werken. Via Lemmens en Eyckens kwam de 1-2 op het bord waardoor Lutlommel een grote stap richting behoud zet.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium