Het Belang van Limburg

Nono Wauters maakt Koen en Valerie trots

-

“Ik wenste haar de dood toe en toen stierf ze”

Pamela Anderson (50) vertelt hoe ze als klein meisje werd misbruikt door haar vrouwelijk­e babysitter.

Dit weekend was zoon Nono (11) te zien in ‘Team U.P.’, Nono Wauters speelde dit weekend vier voorstelli­ngen van ‘Team U.P.’ in het Plopsa Theater in De Panne. Toen we hem na zijn tweede show spraken, stuiterde hij nog op en neer van plezier. “Ik ben heel tevreden. Het was een prachtige show, ook met dank aan het publiek, daar zat de sfeer goed. Dit is zalig om te doen met zo’n leuke bende. Ik was héél zenuwachti­g en heb een paar foutjes gemaakt door de stress, maar het viel mee. Ik zie het helemaal zitten voor de volgende voorstelli­ngen.” De 11-jarige zoon van Koen Wauters en Valerie De Booser speelt in de musical Jo, de helft van een zeer energieke tweeling op een sportschoo­l waar alles in het teken staat van winnen en de prestaties van het individu. Naast drie volwassen hoofdrolsp­elers doen nog 24 jonge talenten mee die allemaal op niveau presteren. Nono Wauters heeft zijn plaats er niet gestolen: expressie en enthousias­me te over bij het ventje. Vader Koen was fier: “Ik ga nog eens terugkomen, want ik heb natuurlijk vooral naar Nono gekeken. Ik heb veel energie gezien, veel plezier. Je ziet dat hij het graag doet, die kleine ademt het uit. Hij deed ook meer dan de danspasjes, hij voegde er best veel cool en swag aan toe.”

Beter dan vakantie

Voor Koen en Valerie was het al langer duidelijk dat zoon Nono kon dansen en zingen. “Al is dit nog iets anders”, zegt Valerie. “Dit is geen speeltuin, de lat ligt echt hoog. Ik heb dat ook gezien toen Zita meedeed in de musical. Wat zij op korte tijd geleerd heeft, echt ongeloofli­jk. Ook daar was de groep heel hecht, iedereen is ontzettend lief voor elkaar. Ze worden heel goed begeleid en repeteren enorm veel, het wordt er echt in gedrild.” Koen zegt dat Nono enorm gemotiveer­d was: “Alle vakanties, woensdagen, weekends was hij bezig. Hij vond het niet erg, het was beter dan vakantie. We voelden dat hij het echt wou, en dan is het fijn dat hij de selectie haalt en niet ontgoochel­d wordt.” Valerie: “Wie zijn wij om hem dit te ontzeggen als hij dit zo graag wil? We houden het wel binnen de perken, want voor Zita komen bijvoorbee­ld enorm veel aanvragen binnen. School gaat voor.”

Als kind waren Koen en Valerie er ook al vroeg bij. Koen: “Ik zong op mijn acht jaar solo in de kerk, maar ik was meer een voetballer.” Valerie: “Ik ben op mijn twaalf jaar begonnen met modellenwe­rk. Ik wou dansen en acteren, maar ik mocht niet van mijn ouders. Die hadden een zaak en konden me niet overal naartoe brengen. Met de fiets mocht ik niet gaan, dat vonden ze te gevaarlijk. Ik ben blij om te zien dat de kinderen dat toch ook een beetje van mij hebben.”(tdl)

Tickets en info op www.studio100.com

X

 ?? Foto RR ?? De jonge Nono in actie. Koen Wauters en Valerie De Booser met hun zoon Nono, blinkend van trots. TDL.
Foto RR De jonge Nono in actie. Koen Wauters en Valerie De Booser met hun zoon Nono, blinkend van trots. TDL.
 ?? FOTO KURT ??
FOTO KURT
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium