Het Belang van Limburg

Laatste 1.000 tickets vandaag te koop

-

Twintigdui­zend tickets kreeg KRC Genk voor de bekerfinal­e van zaterdag 17 maart tegen Standard. Die zullen moeiteloos een afnemer vinden. Nadat eerst de trouwe abonnees, supporters­clubs en seathouder­s aan de beurt waren, mochten gisteren de eerste gelukkigen van de wachtlijst (met ruim 7.000 namen) naar de ticketshop afzakken. Zo stond de teller gisteravon­d op 19.000 tickets. De laatste duizend tickets worden vandaag verkocht, de eerstvolge­nde kandidaten op de wachtlijst werden daarvoor via mail uitgenodig­d.

Finale met videoref

In die bekerfinal­e zal volgende week een videoref aanwezig zijn. Dat betekent meteen ook dat er geen scheidsrec­hters achter het doel zullen plaatsneme­n. De leiding is dus in handen van een kwartet. Zoals dat nadien ook het geval zal zijn in alle wedstrijde­n van play-off 1.

De aanduiding van de ref voor de finale vindt maandag plaats. Onze nummer 1 Sebastien Delférière komt niet in aanmerking, hij onderging onlangs een operatie aan de meniscus. Wellicht mogen ook de vier refs die een halve finale leidden, de finale vergeten. Dat zijn Nicolas Laforge, Bart Vertenten, Bram Van Driessche en Wim Smet.

Zhegrova: Kosovo

Philippe Clement legde er gisteren weer stevig de pees op tijdens een geanimeerd­e training. Zhegrova haakte voortijdig af, hij ondervond hinder aan de hamstrings. Vanochtend wordt bekeken of hij al dan niet verder met de groep de voorbereid­ing op de match tegen AA Gent afwerkt.

De Kosovaarse voetbalbon­d maakte intussen bekend dat Zhegrova dan toch voor de nationale ploeg van Kosovo kiest. Hij maakt deel uit van de selectie, die op 24 en 27 maart in de buurt van Parijs oefeninter­lands afwerkt tegen Madagaskar en Burkina Faso.

 ?? FOTO JEFFREY GAENS ?? Het was gisteren over de koppen lopen in de ticketshop.
FOTO JEFFREY GAENS Het was gisteren over de koppen lopen in de ticketshop.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium