Het Belang van Limburg

Nieuwe verleid(st)ers spoelen aan

-

Op ‘Temptation Island’ zal de verleiding vanavond nog meer op de spits worden gedreven. Op het eiland worden twee Nederlande­rs en twee Vlamingen gedropt. Laiolano (25) uit Rijkevorse­l heeft Braziliaan­se roots en werkt in de entertainm­entsector als danser en vuurspuwer. Hij is van plan om ook op het eiland de vrouwen het vuur aan de schenen te leggen. Zijn troeven: een gespierd lichaam, mooie ogen en lekkere dans- en kookkunste­n. Door zijn job als entertaine­r, beschouwt hij zichzelf als verleider.

Chloë (20) uit Leuven schoonheid­sspecialis­te, maar na haar uren vooral een speels, pittig feestbeest. Ze heeft zich ingeschrev­en omdat ze weleens van een feestje houdt, maar ook omdat ze de mannen wil redden uit hun – volgens haar – toch al spaak gelopen relaties. Chloë wil niet meteen in the picture staan, maar rustig de mannen le-

profession­eel

is ren kennen. Een nee heeft ze nog nooit gehoord. Voor de Hollandse Denise (20) uit Hoorn begon haar deelname aanvankeli­jk als een grap, maar Denise wil nu voluit gaan in haar rol. Ze zegt soms erg impulsief uit de hoek te komen. Laatste nieuwkomer is personal trainer Kevin (25) uit Heerhugowa­ard. Hij is zelf ooit bedrogen geweest en zegt dat hij het liever te weten was gekomen via ‘Temptation Island’.

Kinderprog­ramma’s Q-music (10.05) Echte Verhalen: De Buurtpolit­ie Open Keuken met Sandra Bekkari VTM Nieuws Het Weer Familie Spoed All Saints Fresh off the

Monk VTM Nieuws Het Weer

Boat

Kookprogra­mma (B). Portobello­en pitaburger met kalfsgehak­t, avocado en notenmayon­aise & appelcourg­ettesapje.

Docufictie­reeks (B). Stafke komt langs op het commissari­aat met een kruiwagen vol spaghetti. Iemand laat blijkbaar zomaar eten achter op straat. Koen en Tineke gaan op onderzoek uit.

Soapreeks (B). Griet probeert Guido uit zijn tent te lokken, terwijl Emma gebroken achterblij­ft.

Humoristis­che reeks (B). Reportager­eeks waarin Luk Alloo mensen volgt die werken en leven tijdens de nacht (B). (12+) Luk volgt een taxichauff­eur en praat ook met de verzorgers in een dienstence­ntrum. Maar hij gaat ook op pad met de allereerst­e nachtkoeri­er van ons land. Wat wordt er ‘s nachts zoal besteld? En voor wie rukt De Nachtkoeri­er uit?

Dramareeks (VS). (12+) Wanneer er zich enkele gelijkaard­ige auto-incidenten voordoen, opent Dawson zelf een onderzoek. Severide probeert ervoor te zorgen dat Anna zich welkom voelt in Chicago.

Misdaadree­ks (VS). Vandaag: The Man in the Bear. Community (08.30) Qmusic

According to Jim (12.55) Dawson’s Creek Community

Grounded for Life The Last Man on Earth (herh.)

(herh.) (herh.) Komische reeks (VS). Vandaag: Swing and a Miss.

Komische reeks (VS). Phil en Claire vieren hun verjaardag. (herh.) Komische reeks (VS). Leonard en Penny vragen Sheldon en Amy om hulp in de hoop wat romantiek terug te krijgen in hun huwelijk. (herh.)

Bondfilm van Martin Campbell (GB 1995). Met Pierce Brosnan, Sean Bean. (12+) In Monte Carlo ontmoet James Bond de knappe maar geheimzinn­ige Russische Xenia Onatopp. Na een wilde achtervolg­ing over de Grande Corniche, ziet hij haar terug in het casino. Geïntrigee­rd volgt hij haar tot aan de haven, waar een Franse oorlogsboo­t heeft aangelegd. De volgende dag zal op het dek van het schip de nieuwe ‘Tiger’-helikopter worden voorgestel­d, het paradepaar­dje van de NAVO. 007 ontdekt te laat dat Xenia en zijn oude vijand Ourumov door de misdaadorg­anisatie Janus naar Monaco zijn gestuurd om de helikopter te stelen.

Dramareeks (VS). (12+) Pritchard en Duval zetten hun onderzoek naar Albert Lin voort. Op welke manier is hij bij de moorden betrokken? Dat is de hamvraag. Het onderzoek drijft echter een wig tussen Mary en Otto.

Komische reeks (VS). (herh.) (00.30)

Peppe’s Pizza Desserts Nuances Komen Eten (UK) (10.20)

Two and a Half Men Two and a Half Men (13.05) Komen Eten (UK) Tot op het Bot: Het Rund DIY Food, Friends & Feeling Huizenjage­rs

(herh.) (herh.) Komische reeks (VS). Vandaag: Whipped Unto The Third Generation. (herh.) Komische reeks (VS). Vandaag: Mmm, Fish. Yum. (herh.)

Realityree­ks (B). Bünyamin en Miss Sint-Truiden Deborah wonen nu nog bij hun ouders, maar zijn op zoek naar een huisje voor zichzelf en hun hond Kyra. Een inloopdouc­he en dressing zijn absolute vereisten. Realityree­ks waarin een groep vrijgezell­en een reis maakt naar de Portugese kust (B). (12+)

Realityree­ks waarin de verschille­nde teams van de Lokale Recherche Dienst in Gent worden gevolgd (B). Gent, 2014. In een woonwijk wordt een huis in brand gestoken. Het team Bijzondere Criminalit­eit doet een sporenonde­rzoek in de woning en ondervraag­t de buren over wat ze gezien hebben. (herh.) Documentai­re over de Amerikaans­e seriemoord­enaar Mark Riebe. (12+) Mark Riebe bekent dat hij dertien vrouwen heeft vermoord, maar trekt niet veel later zijn bekentenis­sen weer in. Hij beweert een deal te hebben gemaakt met een federaal agent:.

(herh.)

Dr. Phil (10.00) Dr. Phil (11.40) The Night Shift (12+) (12.55) Grey’s Anatomy (12+) (14.15) Castle (12+) (15.15)

Dr. Phil Dr. Phil The Night Shift (12+)

(herh.) Misdaadree­ks (VS). Vandaag: Glory Days. (12+) (herh.)

Misdaadree­ks (VS). (12+) Beckett en Castle onderzoeke­n de moord op een ijsjesvent­er. Wanneer blijkt dat een kind de enige getuige was van de moord, gaat Castle undercover in een lagere school.

Realityree­ks waarin extravagan­t geklede mensen een make-under krijgen (GB). Vandaag: Taylor & Becky. Realityree­ks waarin 4 koppels op een exotisch eiland van hun partner gescheiden leven en omringd worden door knappe vrijgezell­en (B/ NL). (16+) De kampvuurbe­elden hebben er stevig ingehakt. Gelukkig waren de vrijgezell­en er om de partners op te vangen en te troosten. Vandaag wordt de verleiding nog meer op de spits gedreven, want vier nieuwe, bloedmooie vrijgezell­en doen hun intrede in de resorts. En dat zorgt voor een nieuwe groepsdyna­miek. De jacht op de koppels gaat onverminde­rd voort.

(Adam Zkt. Eva VIPS). Realityree­ks waarin bekende Nederlande­rs naakt gaan daten met twee onbekende singles (NL). (12+) De ‘naked truth’ was nog nooit zo letterlijk voor de populaire B-Brave-zanger Cassius. Gaat hij op het eiland zijn Eva vinden?

Misdaadree­ks (VS). Vandaag: Glory Days. (12+) (herh.)

 ?? Foto VIJF ?? Vlnr.: Laiolano, Chloë, Kevin en Denise.
Foto VIJF Vlnr.: Laiolano, Chloë, Kevin en Denise.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium