Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

DONDERDAG 8 MAART

-

Ram 21/3 - 20/4 Je bent net zoveel waard als de anderen, dus mag je jezelf best naar voren dringen als het gaat om een baantje of klus die je wel iets lijkt. Als je weet waar je over praat, wordt er ook naar je geluisterd.

Stier 21/4 - 20/5 Ambtenarij en bureaucrat­ie kan je vandaag parten spelen. In plaats van daar woest op te reageren en veel ophef te maken, kun je ook proberen er ontspannen bij te blijven en naar eigen goeddunken te handelen.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Op het werk is er veel ophef en rumoer. Je komt sterk in de verleiding om je in de discussies te mengen, maar daarmee zou je misschien alleen maar olie op het vuur gooien. En wie is daar bij gediend?

Kreeft 22-6 T/M 22-7 De situatie op het werk is zó vaag dat je al je houvast dreigt te verliezen. In alle mogelijke situaties luidt het advies om afstand te houden en dan stapje voor stapje verder te gaan. Die voorzichti­gheid zal zich uitbetalen.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Kijk nog eens goed naar je doelen, en neem ze desnoods nog eens in overweging. Als je ze maar niet naar beneden bijstelt! Waar het om gaat is dat je doelgerich­ter te werk gaat. Ook als je een nieuwe baan zoekt trouwens!

Maagd 24-8 T/M 23-9 Breek je niet het hoofd over problemen die je eigenlijk niet aangaan. Iedereen weet hoe jij in elkaar zit, en voor je het beseft gaat opeens iedereen advies aan jou vragen. Je hebt ook je eigen werk nog!

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Dit is hét moment om je creatieve energie alle vrijheid te geven. Praat vrijuit over je plannen met de beleidsmak­ers, die zijn vandaag een en al oor. Overigens: ook je partner ontgaat het niet dat je in vorm bent...

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Op het werk is “productie” het toverwoord. Iedereen wordt dringend verzocht om flink haast te maken. Er wordt natuurlijk wat gemopperd, maar efficiency hoeft niet gelijk te staan met verlies van vrijheid.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Als je graag een project zou willen lanceren, tijd wilt vrijmaken voor een nieuwe activiteit of deel wilt uitmaken van een bepaald team, dan is dit de goede dag om te handelen. Ben niet te bescheiden!

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Je bent met je gedachten zó bij het werk, dat je je privé-leven bijna uit het oog verliest. Toch wordt het de hoogste tijd om je daar wat meer om te bekommeren, het lijkt zelfs urgent. Je partner kan je helpen.

Waterman 21-1 T/M 19-2 Opgepast! Ook als je wordt aangemoedi­gd om ja te zeggen op een ogenschijn­lijk aantrekkel­ijk aanbod, doe je er toch verstandig aan om niet meteen toe te happen. Sommige zaken zijn nog niet helemaal duidelijk.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Goede sfeer op het werk, temeer omdat zich daar een zeer positieve ontwikkeli­ng aftekent. Wees alert op geruchten, daar zit altijd wel iets bij dat je op enig moment kan gebruiken. Tip: loop niet te koop met je belangstel­ling.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium