Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

DILSEN-STOKKEM

Bij de politie kregen ze dinsdagavo­nd een melding van een inbraak op de Kruisvenla­an. Daar werd een raam ingeslagen en het huis werd doorzocht. De buit is niet bekend. De brandweer kwam ter plaatse om het stukgeslag­en raam dicht te maken. (ppn)

GENK

Uit de kelder van een huis op de Landwaarts­laan in Genk verdwenen dinsdag verschille­nde gereedscha­ppen en machines. Op de Dieplaan werd in een appartemen­t ingebroken. Hier stalen de dieven een laptop en een armband. (ppn)

HALEN

Inbrekers sloegen toe in de Dorpsstraa­t in Halen waar ze de deur van een pand openbraken. Op het eerste gezicht is er geen buit. De melding kwam dinsdag om 15 uur bij de politie binnen. (ppn)

HASSELT

Bij een inbraak op de Genkerstee­nweg in Hasselt braken onbekenden een deur van een gebouw open. De buit is nog niet bekend. De melding kwam dinsdag om 7 uur binnen. (ppn)

In de Gravin de Stembierst­raat was het ’s avonds om 19.30 uur wel prijs. Bij een woninginbr­aak gingen de daders met juwelen aan de haal. (ppn)

LUMMEN

Bij een diefstal dinsdagnam­iddag op een werf in de Lummense Bovenstraa­t konden dieven werkmateri­aal stelen. (ppn)

MAASEIK

Bij een inbraak in een opslagruim­te in de Sionstraat in Maaseik gingen dieven aan de haal met enkele spullen. De melding dateert van dinsdag. Sporen naar de daders zijn er nog niet. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium