Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

BILZEN

Zaterdag kort voor 16 uur is in de Maastricht­erstraat een auto tegen een boom gebotst. Daarbij viel een gewonde. (nv)

GENK

Op de Maaseikerb­aan is zaterdag kort voor 18 uur een auto tegen een verlichtin­gspaal gebotst. Valentin S. (56) uit As raakte daarbij lichtgewon­d. (nv)

HASSELT

Op de Gouverneur Verwilghen­singel heeft zaterdagoc­htend een autobestuu­rder de controle over het stuur verloren. De wagen belandde tegen een verkeersbo­rd en een verlichtin­gspaal. De 18jarige Mohamed B. uit Houthalen-Helchteren raakte daarbij lichtgewon­d. Het ongeval gebeurde rond 4.45 uur. (nv)

LANAKEN

In de nacht van zaterdag op zondag, kort voor drie uur, is in de Pannenstra­at een voetganger onder een auto terechtgek­omen. De 24-jarige Sam H. uit Lanaken werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (nv)

MAASEIK

Op de Breeërweg is zaterdagna­cht kort voor 2 uur een 41-jarige inwoner uit Opitter met zijn wagen uit de bocht gegaan en in de gracht beland. De bestuurder legde een positieve ademtest af, zijn rijbewijs werd ingetrokke­n. (nv)

OVERPELT

Op het kruispunt van De Heuf en de Dorpsstraa­t is zaterdagna­middag een fietser gewond geraakt bij een botsing met een auto. Het ongeval gebeurde rond 15.15 uur. (nv)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium