Het Belang van Limburg

Mike over Marjolein: “Het is duidelijk dat we geen match zijn”

De gevoelstem­peratuur tussen de twee zit onder nul en van samenwonen is zelfs geen sprake meer.

-

Onze kop eraf als we gisteravon­d niet het einde hebben meegemaakt van het huwelijk tussen Mike en Marjolein in ‘Blind Getrouwd’. Het is over en uit voor project manager Mike Van Ryssel (39) uit Evergem en lifecoach Marjolein Faes (36) uit Antwerpen. Door werkomstan­digheden kregen de twee elkaar zes dagen niet te zien, maar die adempauze leverde geen extra zuurstof op. Het was ijzig koud toen Mike thuiskwam bij Marjolein in de zetel en dat lag niet aan de thermostaa­t op hun appartemen­t. “Veel afstandeli­jker kon niet”, zegt Mike, “als je zo terugkomt nadat je elkaar zes dagen niet hebt gezien, zo gaan vrienden zelfs niet om met elkaar.” Ook een bezoek aan seksuoloog Alexander Witpas sprak boekdelen: Marjolein zat met gefronste wenkbrauwe­n te luisteren terwijl Mike probeerde uit te leggen waarom het tussen de twee niet botert. Mike wond er geen doekjes om: “Het is duidelijk dat we allebei beseffen dat we geen match zijn. Marjolein besefte dat iets vroeger dan ik.” Op aanraden van expert Alexander Witpas gingen Mike en Marjolein opnieuw apart wonen, “voor een paar dagen”, om te herbronnen. Witpas betreurt het wisselvall­ige parcours van het koppel: “De verwachtin­gen waren bij allebei heel hoog, de ontnuchter­ing des te groter. Het is moeilijk om dat op zo’n korte termijn te verwerken. Ik begrijp dat er mensen zijn die zeggen: dat hadden wij toch anders opgelost. Maar ik zou niet te hard zijn voor Mike en Marjolein: ze hebben allebei hun best gedaan. Een garantie op succes is er nooit. Maar we laten hen niet aan hun lot over”, aldus Witpas, die benadrukt dat hun huwelijk nog niet over is.

Dr. Phil (09.45) Dr. Phil (11.25) The Night Shift (12+) (12.40) Grey’s Anatomy (12+) (14.00) Castle (12+) (15.00)

Dr. Phil Dr. Phil The Night Shift (12+) Grey’s Anatomy (12+)

Misdaadree­ks (VS). (12+) In 1953 wordt de 20-jarige pin-upgirl Rita Flynn vermoord. Lilly Rush en haar team besluiten de zaak te heropenen wanneer ze een foto van Rita te zien krijgen die net voor haar dood werd genomen. (herh.)

Misdaadree­ks (VS). (12+) Wanneer een jonge actrice uit een telenovell­e wordt vermoord, ondervinde­n Beckett en haar team dat de zaak net zo veel intriges telt als de telenovell­e zelf.

Realityree­ks (B). De week van de waarheid is aangebroke­n voor Karen. Binnen enkele dagen is het zover en zingt ze in de Lotto Arena. Karen probeert haar zenuwen de baas te blijven en bereidt zich voor op de generale repetitie. Ook brengt ze voor het eerst al haar nummers live in een exclusieve showcase.

(Adam Zkt. Eva VIPS). Realityree­ks (NL). (12+) De ‘naked truth’ was nog nooit zo letterlijk voor de sexy realityste­r Kasia Dolkowska, die trots is op haar ronde vormen. Ontdaan van al haar kleding en opsmuk gaat ook zij het avontuur aan. Gaat zij haar Adam op het eiland vinden? (herh.)

Reportager­eeks over mensen die net voor of na hun huwelijk op pijnlijke wijze werden gedumpt (GB). (herh.)

Misdaadree­ks (VS). (12+) (herh.) (00.05)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium