Het Belang van Limburg

‘Temptation Tim’ is noorden kwijt, Daniëlle heeft haar tattoo

-

Kinderprog­ramma’s Qmusic (10.00) Echte Verhalen: De Buurtpolit­ie Open Keuken met Sandra Bekkari VTM Nieuws

Het Weer Familie Spoed ‘Til Death All Saints Fresh off the Boat Monk VTM Nieuws Het Weer

Zeeduivel met zuiderse groenten en olijventap­enade & tortillach­ips met pompoendip. (Afl. 110) (jg. 1)

Docufictie­reeks (B). (Afl. 40) (jg. 9)

Soapreeks (B). Gino wil Amélie niet vertellen wat er is gebeurd. Ondertusse­n krijgt hij nog meer dreigberic­hten. Evy is de foto’s van de modeshow kwijt. Ze overwint haar trots en contacteer­t Stan. (Afl. 6138)

Talentenja­cht (B). Vandaag: Audities 5. In de stadsschou­wburg van Antwerpen verbaast de 66-jarige Liliane (Borgerhout) als MC Lily de zaal met haar zelfgeschr­even rapnummer. (Afl. 5) (jg. 5)

Dramareeks (VS). (12+) Melendez neemt een groot risico om een moeder en haar ongeboren kind te redden. De reputatie van het ziekenhuis kan hierdoor ernstig worden geschaad. (Afl. 4/18) (jg. 1)

Misdaadkom­edie van Charles Crichton (VS/GB 1988). Met John Cleese (Archie). De sexy Amerikaans­e diamantlie­fhebster Wanda heeft haar geheime minnaar Otto naar Engeland gehaald om samen met haar vriend George en de stotterend­e Ken een diamantroo­f te plegen. Community (08.30) Qmusic

According to Jim (12.55) Dawson’s Creek Community

Grounded for Life The Last Man on Earth

(herh.) (Afl. 17/25) (jg. 6)

(herh.) (Afl. 18/26) (jg. 4)

(herh.) (Afl. 19/25) (jg. 8)

(herh.) (Afl. 4/22) (jg. 1)

Komische reeks (VS). De familie wil een groot feest organisere­n voor Jays verjaardag, hoewel Jay gewoon wil gaan vissen. (herh.) (Afl. 24/24) (jg. 2)

Komische reeks (VS). Penny vraagt Leonard en Sheldon om een oogje in het zeil te houden wanneer haar meubels de volgende ochtend geleverd worden. (herh.) (Afl. 2/17) (jg. 1)

Misdaaddra­ma van Denis Villeneuve (VS 2015). Met Emily Blunt (Kate Mercer), Benicio del Toro (Alejandro Gillick). (16+) Kate Mercer, een vastberade­n FBI-agente die in de grensstree­k met Mexico strijd voert met de machtige drugkartel­s, wordt door haar overste toegevoegd aan de task force van haar collega Matt Graver. Die maakt al een tijdje vruchteloo­s jacht op Manuel Díaz.

Komische misdaadree­ks (B/NL). (16+) Wesley belt Amber vanuit de gevangenis met de vraag om een gsm te verstoppen in een spelconsol­e en mee te geven aan zijn advocaat. (Afl. 5/14) (jg. 3)

Romantisch­e komedie van Ricky Gervais en Matthew Robinson (VS 2009). Met Ricky Gervais (Mark Bellison), Jennifer Garner (Anna McDoogles). (01.10)

(herh.) (Afl. 11/25) (jg. 3)

(Afl. 2/16) (jg. 8)

(Afl. 3/16) (jg. 8) In ‘Temptation Island’ heeft Tim zijn relatie met Deborah opgeblazen: betrekking­en met verleidste­r Cherish heeft Tim voorlopig niet gehad, maar hij biechtte wel op dat hij verliefd was. Hij kroop ook samen met Cherish in de hut waar hij een bizar filmpje opnam waarin hij al rijmend over ‘blond’ en ‘kont’ vertelde dat hij voor Cherish gevallen was. Deelnemer Mezdi gaf Tim de volle laag voor zijn “kinderacht­ige kutgedrag”, maar Tim was niet voor rede vatbaar. Daniëlle liet dan weer een tattoo zetten door verleider Fabrizio, ook al weet ze dat de tattoo haar vriend Mezdi woest zal maken.

Tot op het Bot: Het Rund DIY Passe-vite Komen Eten (UK) (09.55) Two and a Half Men Two and a Half Men (12.45) Komen Eten (UK) Sportfood Pasta & Risotto Vietnjam, met Quyên Huizenjage­rs Full House

Realityree­ks (B). De laatste 48 uur voor het concert in de Lotto Arena zijn aangebroke­n. Dan geeft Karen eindelijk haar langverwac­htte optreden. Maar is ze er wel klaar voor? (herh.) (Afl. 7) (jg. 1)

Misdaaddra­ma van David Fincher (VS/GB/Zweden 2011). Met Daniel Craig (Mikael Blomkvist), Rooney Mara (Lisbeth Salander). (16+) Mikael Blomkvist is een kritische journalist en uitgever van het tijdschrif­t ‘Millenium’. Na een foutgelope­n poging om een corrupte zakenman aan de schandpaal te nagelen, krijgt Blomkvist een ongewone opdracht. Grootindus­trieel Henrik Vanger vraagt hem de geschieden­is van zijn familie te schrijven. Maar wat hij eigenlijk vooral wil, is de waarheid achterhale­n over de verdwijnin­g van zijn nichtje Harriet.

Sportdrama van Oliver Stone (VS 1999). Met Al Pacino (Tony D’Amato). (12+) Coach Tony D’Amato is een levende legende in het American football. Maar na drie nederlagen op rij ziet de toekomst van zijn Miami Sharks er niet bepaald rooskleuri­g uit. (02.25)

 ?? FOTO VIJF FOTO VIJF ?? Tim en Cherish kropen in de hut om een bizar filmpje op te nemen. Daniëlle laat zich tatoeëren door een provoceren­de Fabrizio.
FOTO VIJF FOTO VIJF Tim en Cherish kropen in de hut om een bizar filmpje op te nemen. Daniëlle laat zich tatoeëren door een provoceren­de Fabrizio.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium