Het Belang van Limburg

RSC ANDERLECHT

-

Onyekuru binnen twee weken opnieuw bij de groep? - Anderlecht testte gisteren de knie van Henry Onyekuru. Die oogde behoorlijk stabiel. Over twee weken moeten groepstrai­ningen misschien kunnen.

LOKEREN

Operatie voor Mpati - Tracy Mpati liep tegen STVV een scheurtje op in de achillespe­es. De flankspele­r wordt morgen al geopereerd en mist het einde van het seizoen.

KV MECHELEN

Malinwa wil De Camargo ook in 1B - KV Mechelen wil Igor de Camargo (34) en Arjan Swinkels (33) binnenhale­n, twee ervaren rotten die einde contract zijn. De Camargo stond eind januari al op een zucht van KV, maar de trainer van APOEL Nicosia stak er een stokje voor. Swinkels kan bij Beerschot bijtekenen, maar het verschil tussen vraag en aanbod bleek voorlopig te groot.

VROUWENVOE­TBAL

Genk Ladies zonder jonge Flames - KRC Genk Ladies speelt zaterdag om 14 uur een inhaalduel in Heist. Bij winst wordt het opnieuw gedeeld tweede. Genk kan geen beroep doen op haar U19-internatio­nals: Caelen, Duijsters, Kerckhofs, Merkelbach en Tysiak. U17-internatio­nal Aster Janssens keert terug. Op vrijdag 13 april (20u) ontvangt Genk Gent in de halve finale van de beker. De match gaat door op het B-veld van de Luminus Arena.

Wullaert in gesprek met Engelse clubs - Tessa Wullaert zal haar aflopend contract bij Wolfsburg niet verlengen.“Ik wil een nieuwe competitie leren kennen en mijn voorkeur gaat naar Engeland. Ik ben in gesprek met clubs uit de Premier League”, liet ze na de training van de Red Flames in Tubeke weten.

BUITENLAND

Olympiakos-voorzitter stuurt Vadis op vakantie - Olympiakos­voorzitter Evangelos Marinakis heeft Vadis Odjidja en de Braziliaan Seba tijdelijk op vakantie gestuurd. Uit onvrede met de recente resultaten van de club moeten alle spelers uit de selectie een boete van 400.000 euro betalen. Met Silvio Proto, Björn Engels, Guillaume Gillet en Kevin Mirallas zijn er nog vier Belgen bij de Griekse topclub actief.

 ?? Foto JAN VAN DER PERRE ?? Peter Onkelinx pendelt al twee maanden tussen Sint-Truiden en de Bosuil.
Foto JAN VAN DER PERRE Peter Onkelinx pendelt al twee maanden tussen Sint-Truiden en de Bosuil.
 ?? Foto BELGA ?? Cercle-coach Frank Vercautere­n werkte eerder al samen met Vanden Borre bij Anderlecht en KRC Genk.
Foto BELGA Cercle-coach Frank Vercautere­n werkte eerder al samen met Vanden Borre bij Anderlecht en KRC Genk.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium