Het Belang van Limburg

Kris Princen toch aan de start

-

De strijd om de Belgische rallytitel gaat zaterdag voort in Tielt met de jaarlijkse TAC Rally. Kris Princen had deze wedstrijd aanvankeli­jk niet ingepland, maar doet toch mee met zijn Skoda Fabia R5. “Dankzij een extra inspanning van onze sponsors zullen wij toch aan de start staan”, meldt de Gingelomna­ar. Rivaal en titelverde­diger Vincent Verschuere­n (Fabia R5) aast op zijn eerste overwinnin­g van het seizoen. “Deze wedstrijd wordt dikwijls met een klein verschil gewonnen. Vorig jaar pakten we in de eerste ronde 15 seconden op Princen en hij kreeg die kloof niet meer dicht. Zo wil ik opnieuw het verschil maken.” Nog tien andere R5’s staan aan de start, onder meer voor Truienaar Steve Matterne en Sébastien Bedoret, die gepromovee­rd is tot de nieuwe officiële rijder van Skoda België.

 ?? FOTO TWITTER ?? Guillaume de Mévius wil in de voetsporen van Thierry Neuville treden. Zijn crash eindigde tien keer dieper.
FOTO TWITTER Guillaume de Mévius wil in de voetsporen van Thierry Neuville treden. Zijn crash eindigde tien keer dieper.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium