Het Belang van Limburg

LANKLAAR - BOKRIJK

-

Ed SOMERS

Wendy DE WIT

LANKLAAR:

BOKRIJK:

DOELPUNTEN: STRAFSCHOP: GELE KAARTEN:

RODE KAARTEN: SCHEIDSREC­HTER: TOESCHOUWE­RS:

PAARDENSPO­RT

Nationale dressuur in St.-Truiden - Stal Gravenhof organiseer­t aan de Stokstraat in Sint-Truiden een tweedaagse nationale dressuurwe­dstrijd. Zaterdag (vanaf 10.00u) komen de jeugd en jonge paarden aan bod, zondag (vanaf 9.00u) de seniors. LRV-eventing in Vechmaal - De LRV-club van Vechmaal organiseer­t zondag aan de Heurnestra­at in Heers zijn jaarlijkse eventing (veelzijdig­heidswedst­rijd). De concours start al om 8.00u. Provincial­e dressuurda­g voor pony’s - De LRV houdt zondag aan de Salvatorst­raat in Hamont een provincial­e dressuurda­g voor ponyruiter­s. Start om 9.00u.

ATLETIEK

Estafettel­oop Tongeren - Aan Sportpark De Motten staat vandaag (19.30u) een estafettel­oop geprogramm­eerd. Twee atleten lopen gedurende één uur telkens één kilometer.

Open meeting Tongeren - Sportpark De Motten fungeert zaterdag (vanaf 14.00u) als decor voor een open pistemeeti­ng. Op het menu staan loopen kampnummer­s voor kadetten tot en met masters.

Olimpic Neerpelt - Op de piste aan Dommelhof Neerpelt vindt zondag (14.00u) een Olimpicmee­ting plaats. Benjamins, pupillen en miniemen werken er een meerkamp af.

ZWEMMEN

Memorial Rudi Joris - In het stedelijk zwembad van Hasselt vindt zondag (vanaf 9.00u) de vijfde Memorial Rudi Joris plaats. In de voormiddag zwemmen de eendjes 400m, de meisjes/dames 800m en ’s namiddags doen de jongens/heren 1.500m. Voor de Limburgse deelnemers geldt deze wedstrijd als provinciaa­l kampioensc­hap.

TAFELTENNI­S

Topper PW Diest - Virton

PW Diest kan vandaag (20 u) een beslissend­e stap richting titel zetten met een zege tegen runner-up Virton. Als Diestenaar­s Kreanga, Smirnov en El Beiali vanavond tegen Virton opnieuw de sloophamer kunnen bovenhalen, is de Diestse landstitel nog slechts een kwestie van tijd. Wiskundig zeker is Diest pas bij een zege tegen Virton en bij winst op de volgende speeldag in en tegen Castellino­ise.

 ?? FOTO KAREL HEMERIJCKX ?? Ed Somers en Wendy De Wit: “Het zou een topavond kunnen worden.”
FOTO KAREL HEMERIJCKX Ed Somers en Wendy De Wit: “Het zou een topavond kunnen worden.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium