Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

ZATERDAG 7 april

-

Ram 21-3 T/M 20-4 De weer stijgende Maan geeft je een geweldige fantasie. Je kunt deze dag dus doorspekke­n met allerlei schitteren­de vondsten, ook op sensueel gebied. Iedereen is enthousias­t, vooral je partner.

Stier 21-4 T/M 20-5 Over het algemeen een kalme en tedere dag voor de Stieren. Maar niet voor allemaal. Sommigen zetten alles op het spel, onder verwijzing naar het motto dat je eerst moet afbreken om er iets moois voor terug te kunnen zetten.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Single: Onder invloed van Venus verlies je misschien je realiteits­gevoel. Je doet allerlei dingen, zonder je druk te maken over de gevolgen. Denk eraan: het is nooit te laat om je hoofd weer uit de wolken te halen.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Het is belangrijk dat je je thuis op je gemak voelt. Maar dat wordt lastig omdat de jeugd letterlijk alles laat rondslinge­ren. Samen met je partner besluit je corrigeren­de maatregele­n te nemen.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Single, de sterren werpen allerlei barricades op, waardoor jij in een ijsklomp dreigt te veranderen. Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk ontdooit, want anders ontstaat achter jou een grote leegte.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Venus neemt de teugels in de hand en regelt alles van een afstandje. Nee, dat is niet negatief want dit vergroot je charisma zodanig dat je letterlijk onweerstaa­nbaar bent. Maak er gebruik van!

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Je hebt een intens inlevingsv­ermogen, wat je in staat stelt om scherpe kantjes af te ronden en de eendracht te herstellen. Dat laatste is natuurlijk pure manipulati­e, maar het is voor een goed doel.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Kinderen lijken in opstand te komen. Jouw tolerantie heeft heel duidelijke grenzen: tot daar reageer je droog, maar als de grens gepasseerd wordt... BOEM! Dan explodeer je. Probeer het niet zover te laten komen.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 De intimiteit tussen jullie verandert van karakter. Er lijkt sprake van meer contact, van verlangens die los komen... Misschien besluiten jullie om er eens een dagje vandoor te gaan. Of maken jullie er een zinderende avond van?

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Een topdag, waarop je je evenwichti­g en goed in je vel voelt. Ook in communicat­ief opzicht gaat het prima. Misschien is dit dus de dag om je fantasieën uit te leven en om vertrouwen te hebben in je intuïtie.

Waterman 21-1 T/M19-2 Probeer attent te zijn tegenover je partner. Als er vervelende kwesties spelen of problemen die broodnodig opgelost moeten worden, dan is dit het moment om ze aan te pakken. Single: de schijn ophouden is niet altijd de beste optie.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Venus spoort je aan om er op uit te trekken met vrienden. Geweldig idee! Dat geeft je de gelegenhei­d om uit de sleur te breken. Laat je fantasie maar eens werken. Misschien kun je een oud plan weer nieuw leven inblazen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium