Het Belang van Limburg

Zijn de dagen van Brepoels geteld?

-

Zijn de dagen van Guido Brepoels (foto) bij Patro geteld? Voormalig trainer Danny Boffin ontkrachtt­e eind oktober via officiële kanalen nog de inmenging van technisch directeur Stephen Davies over de basisopste­llingen, maar deze week staken diezelfde geruchten opnieuw hardnekkig de kop op. Hoofdtrain­er Guido Brepoels werd vanuit Engeland geconfront­eerd met de wens om bepaalde spelers tegen Oudenaarde aan de aftrap te brengen. Volgens onze informatie zou Callum Harris één van die spelers zijn. De Brit keerde deze week na zes weken in Oekraïne terug en zou vanavond tegen Oudenaarde onmiddelli­jk aan de aftrap verschijne­n. Het verleidde de ex-trainer van de Kanaries donderdaga­vond tot een wedstrijdj­e op training. De Patro-youngsters tikten hun oudere tegenstrev­ers van het kastje naar de muur: 5-0. Het is maar de vraag of Brepoels deze strijd op lange(re) termijn kan winnen. “De trainer zal maandag op deze manier niet halen”, vernemen we via diverse vertrouwel­ijke bronnen.

Spreekwoor­delijke druppel

Voor de huidige spelersker­n was dit de zoveelste spreekwoor­delijke druppel van de emmer, die al een tijdje overloopt. Een exodus deze zomer zal het logische gevolg zijn. Het is maar de vraag met welke motivatie de spelers straks aan de aftrap zullen staan. “Al is de sfeer onderling nog optimaal”, vernemen we. Om 18.00u worden ze verwacht aan de Koolmijn Limburg Maaslaan. Wie effectief aan de aftrap zal verschijne­n blijft dus voor iedereen een groot vraagteken.

Ongewijzig­de kern.

DE KERN: Demirci, Claessens, Dillon, Rubanguka, Açik, Didden, Kiki, Olaerts, Fati, Aerts, Cavus, Emanet, Bannister, Peeters, Allegria, Bollen, Chiarelli en Lagrib

PATRO:

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium