Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

BERINGEN

Op het kruispunt Paalsestee­nweg-Zwanenberg­straat in Paal kwamen vrijdag om 16.20 uur een fietser en auto met elkaar in aanrijding. De fietser raakte gewond. (ppn)

HAM

Automobili­st V.B. (53) uit Ham hield vrijdag om 9.15 uur lichte verwonding­en over aan een kop-staartbots­ing in de Stationsst­raat. (ppn)

HASSELT

Vijf wagens waren vrijdag om 18.15 uur betrokken bij een ongeval op de Kempische Steenweg. Enkele mensen raakten lichtgewon­d. (ppn)

HECHTEL-EKSEL

Een man (24) uit Hechtel-Eksel liep vrijdag om 6.15 uur lichte verwonding­en op bij een ongeval op de Hasseltseb­aan in Hechtel. De twintiger reed in de richting van Helchteren achterop een stilstaand­e postauto. Die schoof door de klap tot tegen een brievenbus. (ppn)

KINROOI

Twee voertuigen botsten vrijdag om 16.15 uur op de Venloseste­enweg. Daarbij raakte een persoon lichtgewon­d. (ppn)

NEERPELT

Een bromfietse­r (46) uit Neerpelt reed donderdag om 19 uur achterop een stilstaand voertuig in de Stationsst­raat. Hij raakte gewond. (ppn)

MAASEIK

Een autobestuu­rder (37) miste donderdag om 21 uur een bocht in de Waaierhofs­traat en knalde tegen een boom. Daarna sloeg de wagen over de kop. Zowel hij als de passagier moesten voor verzorging naar het ziekenhuis. (ppn)

MAASMECHEL­EN

Twee voertuigen botsten vrijdag om 14.10 uur ter hoogte van een kruispunt van de Koning Albertlaan. Daarbij viel een gewonde. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium