Het Belang van Limburg

Luna Janssen zet zegereeks verder

-

De 12-jarige Luna Janssen (TC Lummen) won nu ook de finale van het eerste jeugdsterr­entornooi in Alken en daarmee onderstree­pte ze haar goede vorm. Dit seizoen verloor ze nog maar één wedstrijd.

“Vorig jaar is ze net niet gestegen en daardoor mag ze nog in dezelfde reeks spelen maar nu is ze een jaartje ouder en dat maakt wel een verschil uit. Ze won dit seizoen ook al in Tennisdel Genk en Ham”, vertelt haar mama. Tijdens de paasvakant­ie speelt Luna drie tornooien. “Als ze haar best doet maak ik daar met plezier tijd voor. We kiezen onze tornooien lukraak uit omdat we niet bezig zijn met rankings, ook niet met het jeugdsterr­encircuit. In Alken had ze wel graag tegen Jill Schuermans gespeeld. Ze traint ook in Lummen en vorig jaar zaten ze samen in de klas. Ze verloor jammer genoeg in de halve finale maar ze won wel het tornooi in Lommel.”

WINNAARS: Yash Rajapreyar (9/2), Olaf Straeteman­s (9/3), Wies Paulussen (11/2), Max Tilkin (11/3), Mika Van Sweevelt (13/2), Siebe Rombaux (13/3 en 15/3), Jonas Paenhuysen (15/2), Celine Weynen (11/2), Lieze Schroyen (11/3), Emeline Moreaux (13/2), Luna Janssen (13/3), Annabelle Socquet (15/2) en Nomi Hoskens (15/3).

 ?? FOTO SERGE MINTEN ??
FOTO SERGE MINTEN
 ?? Foto SERGE MINTEN ?? Luna Janssen.
Foto SERGE MINTEN Luna Janssen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium