Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

MAANDAG 9 april

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Probeer jezelf te bevrijden van de beperkinge­n van vorige week. Dat betekent niet dat je volledig tegendraad­s moet worden. Houd je reactie binnen de perken, zowel op het werk als thuis.

Stier 21-4 T/M 20-5 Je kunt zo eigenwijs en koppig zijn als je wilt. De verbetenhe­id waarmee je de problemen te lijf gaat, maakt dat je het er bij onderhande­lingen en het sluiten van een deal goed vanaf gaat brengen. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 De stijgende Maan versterkt je opmerkzaam­heid, en Mercurius voorziet je van de nodige motivatie. Met zo’n stel aan je zijde valt moeilijk te zien hoe zaken mis zouden kunnen gaan.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Als echte Kreeft heb je geen gebrek aan fantasie. En vandaag mag je het als een geschenk uit de hemel beschouwen dat je met allerlei ideeën kan experiment­eren. Blijf je wel een beetje realistisc­h?

Leeuw 23-7 T/M 23-8 De invloed van Mars is tanende en misschien word je daar wel een tikkeltje nerveus van. Je zult je energie ergens anders vandaan moeten zien te toveren en daar wordt je niet standvasti­ger van. Maagd 24-8 T/M 23-9 Iemand wil je voor zijn of haar karretje spannen. Nu je dat vantevoren weet doe je er goed aan je eigen beslissing­en te nemen om die ander mooi op zijn neus te laten kijken.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Smijt niet met je krachten zodat je rustig de voorsprong kunt opbouwen die je zo hard nodig hebt. Stel je open voor nieuwe contacten, zo krijg je toch nog dat duwtje in de rug.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Misschien kost het je de hele morgen om je diesel op gang te krijgen, maar daarna laat je wél iedereen de sporen zien. Verder: pas op, je lijkt een rommeltje van je eetgewoont­en te maken. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Op zakelijk gebied is er steeds meer sprake van een regelrecht­e veldslag. Maar dankzij de sterke invloed van Mars hoef je geen enkele confrontat­ie uit de weg te gaan. Je scoort punten voor de toekomst.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Op je werk sta je in de schijnwerp­ers. Heb vertrouwen, Mars stuwt je ambities op en Mercurius helpt je je tegenstand­ers op een afstand te houden. Liefde: Misschien kan je gebruik maken van de fijne sfeer, vanavond.

Waterman 21-1 T/M19-2 Een negatieve dag voor jouw teken en dat maakt dat je maar beter heel voorzichti­g te werk kunt gaan. Zeker als je achter het stuur kruipt of als je met apparatuur aan de slag moet waar je geen ervaring mee hebt.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Je wekt allerwege sympathie en krijgt alles eenvoudig gedaan. Laat het niet zomaar aan je voorbij gaan, en probeer er je voordeel mee te doen. Liefde: Zelfde verhaal, dus waag je kans als je single bent.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium