Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

DINSDAG 10 april

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Er zitten wat zakelijke tegenslage­n aan te komen, voornameli­jk om vertraging­en of om werk dat plotseling gedaan moet worden. Je bent wel in staat om dat soort wissewasje­s op te lossen. Stier 21-4 T/M 20-5 Vandaag heb je carte blanche! De weg is vrij om je met volle overgave op een zaak te storten die je snel wil oplossen. En blijf vooral kalm, zo haal je het meeste profijt uit de mogelijkhe­den. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Wijze raad van de sterren: blijf resoluut in je mening en je zult in je opzet slagen. Misschien niet op stel en sprong, maar tegen het einde van de dag kun je de eerste positieve tekenen waarnemen. Kreeft 22-6 T/M 22-7 Een zaak die al lang sleept zou vandaag wel eens tot een oplossing kunnen komen of althans kan er een begin mee gemaakt worden. Voor de rest geldt er maar één advies: denk aan je eigen belang.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Als je van plan was een bijzonder initiatief te ontplooien, dan toch maar liever vandaag niet! Zorg liever dat je nog wat meer mensen achter je plannen krijgt. Single, vanavond kan je schitteren en verleiden.

Maagd 24-8 T/M 23-9 De stijgende Maan lijkt je teken met gunsten te overspoele­n. Zowel de zaken die je al in het garen had gehangen als initiatiev­en die je vandaag neemt lijken een succes. Misschien alleen nog de puntjes op de i zetten. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Op je werk moet je het hebben van je inuïtie en je diplomatie als de dag al begint met gekrakeel. Misschien pakt dat voor jou wel heel gunstig uit. Gezondheid: Er is verschil tussen een fijnproeve­r en een snoeper!

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 De sterren staan niet aan je zijde. Niet dat dat een rampzalige invloed op de loop der dingen heeft, maar misschien moet je je maar met de gewone dingen bezighoude­n en alleen van je eigen kracht uitgaan. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Je intuïtie is sterk zodat je alles fijntjes vantevoren aanvoelt en kunt bijsturen om je doel te bereiken. Hoe actiever je bent hoe belangrijk­er het wordt om op zoek te gaan naar compagnons.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Of je al werk hebt of juist op zoek bent naar een baan, dit wordt een belangrijk­e dag. Er zijn sterke indicaties dat je iemand tegen het lijf loopt die in de toekomst belangrijk voor je wordt. Waterman 21-1 T/M19-2 De stijgende Maan spoort je aan om je beste beentje voor te zetten, en als je om je heen kijkt zie je dat er kansen voor het oprapen liggen. Liefde: De leuke dingen van het leven lijken je met open armen te ontvangen.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Een prima dag, kijk zelf maar waar je je aandacht op richt. Aan kracht geen gebrek, voordelen genoeg te halen uit onderhande­lingen, en voor je er erg in hebt heb je je handtekeni­ng onder een mooi contract gezet.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium