Het Belang van Limburg

Odes aan Neil Young en Pink Floyd op Hookrock Indoor

-

Op zaterdag 28 april is er de twaalfde uitgave van Hookrock Indoor in OC Rooierheid­e in Diepenbeek. De organisati­e gooit het dit jaar over een lichtjes andere boeg. Uiteraard is er nog plaats voor fijne blues, maar er staan ook een drietal tributes gepland van legendaris­che rockbands. Zo is er het Belgische Triple C Project dat songs brengt van de Pink Floyd-Albums ‘The Dark Side of the Moon’, ‘Wish

DIEPENBEEK -

You Were Here’ en ‘The Wall’. From The Road brengt een Lynyrd Skynyrd-tribute en het nagelnieuw­e LeNoise eert Neil Young and Crazy Horse met een uitstekend­e hommage. Blues is er ook nog in overvloed. The Unkool Hillbillie­s uit Zweden komen even bewijzen dat hun naam slecht gekozen is, want ze staan niet voor niks al 15 jaar aan de internatio­nale top. De Amerikaans­e grootheid Junior Watson dompelt je onder in een mix van Delta en West Coast blues. Dat doet hij samen met Mitch Kashmar, de stichter van The Pontiax. Voor de zomer heeft Hookrock haar affiche ook al bekendgema­akt. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni ziet u onder meer The Giles Robson Band, Dana Fuchs, Elles Bayley, SaRon Crenshaw en Jeff Jensen.

→ Meer info op www.hookrock.be en op Facebook

‘Temptation’-Mezdi en Fabrizio vechten het uit op Instagram

Dat de Houthalens­e verleider Fabrizio en Mezdi uit ‘Temptation Island’ elkaar niet kunnen luchten, was op tv al duidelijk toen Mezdi’s vriendin een tatoeage liet zetten door Fabrizio. Nu hebben ze hun ruzie ook naar Instagram gebracht. Mezdi postte een filmpje waarin aan kinderen wordt uitgelegd hoe je een wolf tekent. Een duidelijke sneer naar de “amateurist­ische” wolf die Fabrizio tatoeëerde bij Danielle. Waarop Fabrizio reageerde met “Gelukkig kan ik straks naar huis rijden”, een sneer naar Mezdi die een rijverbod kreeg na roekeloos rijgedrag.(tove)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium