Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

DONDERDAG 12 april

-

Ram 21-3 T/M 20-4 De sterren vragen vandaag maar één ding van jou, en dat is dat je reageert! Je krijgt tal van kansen om je van je beste kant te laten zien, maar je moet de gegeven voorzet natuurlijk wel inkoppen! Stier 21-4 T/M 20-5 Je hebt reden tot lachen, want een paar situaties die “stand by” waren gezet, beginnen nu weer te marcheren. Een raad: maak een goede planning van je werkzaamhe­den, zodat je weet wanneer je wat kan aanpakken.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Je hebt allerlei ideeën en een hoop werk om handen. Bravo! In die context is een kleine extra inspanning al genoeg om maximale resultaten te boeken. Liefde: dezelfde situatie maakt een moeilijke stap mogelijk.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Je bent strijdlust­ig en je zelfvertro­uwen is weer helemaal op peil. Allemaal het gevolg van de invloeden van Mars en Mercurius. Bijgevolg ben je hyperactie­f en leveren je inspanning­en genoeg op.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Je hebt het geluk aan je zijde, en dan niet virtueel maar levensecht. Als je meent dat je te weinig verdient, dan mag je nu duidelijk maken waar je recht op denkt te hebben. Wie zal jou tegensprek­en? Maagd 24-8 T/M 23-9 Als jij eenmaal een idee in je hoofd hebt... Je bent niet van het type dat geduldig kan wachten alvorens tot actie over te gaan. Maar probeer vandaag toch je kalmte te bewaren en reageer niet te impulsief.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Je zou bijna zeggen dat de planeten hebben besloten om jou het leven eenvoudige­r te maken. Om te beginnen slaag je er door een meevallert­je in een vervelend klusje af te schuiven, en verder is er geen wolkje aan de lucht. Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Ergens voor in de bres springen is prima, maar om daarbij zelf enorme gevaren te lopen dient nergens toe. Toch is dat precies wat vandaag dreigt te gebeuren.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Het werk heeft jouw prioriteit. Dus heb je reden tot lachen want een uitzonderl­ijk gunstige constellat­ie leidt ertoe dat je begint aan een fase van expansie en succes zoals je nog niet vaak hebt meegemaakt.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Je bent een perfecioni­st, niet alleen op het werk maar in elk opzicht. Je houdt ervan dat alles netjes op zijn plaats ligt, en dat alle radertjes gesmeerd zijn. Zorg er echter voor dat je creativite­it daar niet onder lijdt.

Waterman 21-1 T/M19-2 Je hebt een geweldige drive en toch ben je nauwkeurig en precies. Het moet dus niet al te veel moeite kosten om je chef of zakenpartn­ers ervan te overtuigen dat jij een vaste waarde vertegenwo­ordigt.

Vissen 20-2 T M 20-3 Nieuwe opdrachten, allerlei veranderin­gen... er gebeurt veel op het werk. Neem de tijd om alles goed in je op te nemen en vraag om advies bij oude rotten in het vak als je te maken krijgt met zaken waar je het fijne niet van weet.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium