Het Belang van Limburg

AKKOORD

Ref Oliver had het bij het rechte eind om Real een penalty toe te kennen

-

“Hoe jammer het ook was, dat mannetje gaf terecht een penalty. Benatia duwde Vazquez in de rug, al wachtte de Realspeler tot die gozer tegen hem aanliep. Ref Oliver krijgt nu de wind van voren, maar hij floot volgens het reglement gewoon een goede partij. En dat op zijn 33ste, chapeau. Je kunt wel zeggen dat hij Buffon daar geen rood mag geven, maar je moet met je fikken van de scheidsrec­hter afblijven.” “Ik zat zelf in Bernabeu en moet zeggen dat ik daar nog nooit zo’n ontlading heb meegemaakt. Real was werkelijk nergens. Matuidi speelde weergaloos. Die jongen heeft volgens mij 47 longen en geeft de bal ook nog eens altijd aan de juiste kleur. Verder sloopten Chiellini en Benatia iedereen. Als je dan zag hoe Bale bij Real tegen zijn zin liep te voetballen… Die jongen moet daar dringend weg.”

“Ach, uiteindeli­jk halen Zidane en co het door een rake penalty van Ronaldo. Geweldig getrapt. Toch blijft het een eng mannetje. Dat shirt weer uit en de boel lopen uitdagen. Nergens voor nodig. Nu krijgen we een geweldige affiche tegen Bayern, een ploeg die ze de voorbije jaren al vaker hebben uitgeschak­eld en niet meer in de vorm van begin dit seizoen verkeert. Het is iets wat je bij meer topploegen ziet: City draait minder en Barça gaf niet thuis tegen Roma.”

“In de andere halve finale is Liverpool in ieder geval favoriet. Ze scoren zo makkelijk. Tegen City zat Salah niet in de match, maar hij legde er toch weer vlot een binnen.”

Ronaldo blijft een eng mannetje. Dat shirt weer uit en de boel lopen uitdagen. Nergens voor nodig

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium