Het Belang van Limburg

Aziz Rejdi: "Resterende wedstrijde­n correct afwerken"

- FOTO FB

Beloftentr­ainer Aziz Rejdi (foto) neemt de resterende wedstrijde­n de taak van Brepoels over. “We kijken uit naar deze derby,” stelt Rejdi.

"Natuurlijk vind ik het jammer voor Brepoels. Ik heb het voorbije jaar goed samengewer­kt met Guido en veel van hem opgestoken," zegt Rejdi, Patro-man in hart en nieren. "Dat mag je wel zeggen. Ik doorliep alle jeugdrange­n en maakte op mijn zeventiend­e al mijn debuut. Nadien speelde ik eind jaren 80' nog in tweede klasse. Veertien jaar geleden stapte ik bij Patro in de jeugdwerki­ng. Vorig jaar werd ik in januari even assistent van Guido Brepoels en kreeg ik nadien de beloften onder mijn hoede. Dat ik nu drie wedstrijde­n als hoofdtrain­er mag afwerken in de hoogste amateurkla­sse wordt natuurlijk een enorme ervaring. Al de jongeren die nu in de A-kern lopen, passeerden eerder al bij mij.”

“We gaan de resterende wedstrijde­n correct afwerken met een strijdvaar­dig team”, blikt Rejdi vooruit. “Samen met de staf bekijken we wat nog nuttig kan zijn met het oog op volgend seizoen.”

PATRO: Aerts is geschorst, Wielemans, Van Rijswijk en Vardic zijn geblesseer­d. Dillon blijft afwezig omwille overlijden moeder. Emanet vervangt Demirci in doel.

DE KERN: Emanet, Claessens, Depret, Cavus, Bannister, Lagrib, Olaerts, Rubanguka, Didden, Kedman, Allegria. Wisselspel­ers: Fati, Kiki,Açik,Chiarelli, Demirci, belofte X. (jmi)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium