Het Belang van Limburg

“De top drie verliest nog punten”

-

Door het thuisverli­es vorig weekend moet Termien op drie speeldagen van het slot plots drie ploegen voor zich dulden. “In Nijlen knopen we weer aan met een zege”, klinkt het strijdvaar­dig bij Ferhat Teker.

“Het was inderdaad een zuur verlies tegen het in degradatie­nood verkerende Kampenhout, dat alle troeven uitspeelde”, geeft hij toe. “Toch heb ik alle hoop op de titel nog niet opgegeven. In dit knotsgekke kampioensc­hap steekt geen enkele ploeg er echt bovenuit. Ik zie de top drie dus nog punten verliezen waardoor we nog een kansje maken op de titel.” “Maar laat me echt één zaak duidelijk maken: hoe het eindverdic­t ook mag luiden, dit Termien heeft als promovendu­s een uitstekend parcours afgelegd. Zeker gezien de pech met blessures en schorsinge­n op cruciale momenten. Zo speelde ik al een resem matchen in de as van de verdedigin­g. Als trouwe soldaat maak ik daar geen punt van”, aldus de verdedigen­de middenveld­er. “Toch mogen we niet te snel tevreden zijn. Op mijn 29ste wil ik graag terug naar tweede amateurkla­sse. Die ambitie voel ik ook bij de andere jongens. Als het niet lukt met een titel is er nog altijd de eindronde.”

TERMIEN:

Zonder Bloemen (peesontste­king) en Baur (geschorst), Philipsen komt uit schorsing.

DE KERN: Bruno, Slegers, Croonen, Vanoppen, Philipsen, Pulinx, Kroonen, Yildirim, Teker, Van Caubergh, Jeunen, Voorn, Piras, Ulenaers, Yildiz, Cosyn.

 ?? FOTO JEFFREY GAENS ?? Ferhat Teker.
FOTO JEFFREY GAENS Ferhat Teker.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium