Het Belang van Limburg

Di Gregorio naar Kelmis

-

Na amper één seizoen trekt Alexandre Di Gregorio de deur in Heur-Tongeren al achter zich dicht. De 38-jarige middenveld­er trekt volgend seizoen naar Kelmis.

“Ik kreeg er een mooi voorstel en het is dicht bij huis”, verklaart de ex-prof zijn keuze. “Ik ben momenteel assistent-trainer van de U17 en U19 bij Eupen, maar zelf voetballen blijft toch het mooiste wat er is. Ik kom regelmatig ex-ploegmaats tegen die gestopt zijn. Die zouden veel geld over hebben om nog te kunnen voetballen.”

“In mijn 21-jarige voetballoo­pbaan heb ik nog nooit zo een gekke competitie als deze meegemaakt. Op drie speeldagen van het einde kunnen er nog acht ploegen de titel pakken. De ploeg die in de laatste 270 minuten het minste fouten maakt, wordt kampioen. Wij zouden het verdienen want we hebben het langst aan de leiding gestaan. Het zou voor mij een onvergetel­ijk afscheidsg­eschenk zijn.”

Heur-Tongeren:

Dupain is geschorst. Goyvaerts (lies) is twijfelach­tig. Ketelslege­rs en Vaelen bij de beloften.

DE KERN: Govoni, Wagemans, Creemers, Paulus, Vanderhove­n, Vanheeswyc­k, Vanratinge­n, Di Gregorio, Goyvaerts (?), Baccarella, Weckx, Mesotten, Halim, Geraerts, François, Camara.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium