Het Belang van Limburg

Champagne knalt

-

Noliko Maaseik C heeft zich, met dank aan de D-ploeg, zoals verwacht tot kampioen gekroond in tweede provincial­e bij de mannen. Stalvoc Beverlo A mocht de champagne ontkurken in tweede provincial­e A bij de dames.

Noliko C ging vrijdag met 1-3 winnen op het veld van Diepenbeek. Genoeg voor de titel, zo bleek een dag later. “Dankzij de 3-2-overwinnin­g van de D-ploeg tegen concurrent Lanaken zijn we één speeldag voor het einde van de play-offs al zeker van de titel”, juicht kapitein Toon Janssen. Stalvoc Beverlo kroonde zich zaterdag winnaar van de playoff 1 in tweede provincial­e A. “Met een onverhoopt­e promotie naar eerste tot gevolg”, aldus een fiere Nicole Ceunen. “Voor de club is dit de zoveelste bekroning voor onze jeugdwerki­ng.”

Het werd ook een succesvol weekend voor Cristal Alken Jeval. Zowel de C-ploeg (3e prov. B) als de D-ploeg (4e prov. A) kroonde zich tot kampioen. Ook Jaraco As C (3e prov. dames A), Kevoc Kessenich (3e prov. dames C), Tamera Lummen (4e prov. dames B) en Kivoc Kinrooi (4e prov. dames C) waren aan het feest.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium