Het Belang van Limburg

“Blijven druk opvoeren”

-

Eendracht Termien boekte een verdiende 1-2-zege bij Nijlen. Yildiz tekende voor beide Genkse goals. “Dankzij deze sterke collectiev­e prestatie blijven we in de titelrace”, klonk het in het winnende kamp.

“Al vroeg in de partij snoepte Mustafa Yildiz het leer af na een slechte controle van verdediger Truyers, die voor zijn trekwerk verdiend rood kreeg”, aldus rechterfla­nk Francesco Piras. “Uitblinker Yildiz zette de daaropvolg­ende strafschop zelf om. De score had daarna hoger moeten oplopen, want aan kansen voor Termien ontbrak het niet. Het bleef echter bij een tweede doelpunt van Yildiz en een lokale tegentreff­er. Met deze zege blijven we druk zetten op de andere ploegen in de top van de klassering. Spijtig wel van de gele kartons voor Ulenaers en Jeunen. Zij zijn er volgende week niet bij tegen Diegem.”

NIJLEN: Neuts, Haemels, Trenson, Pinxten, Luyten, De Cnaep, Brouwers, Peeters, Verstraete­n, Marien, Truyers.

TERMIEN: Bruno, Vanoppen, Croonen, Pulinx, Kroonen, Teker, Voorn, Jeunen, Piras (46’ Van Caubergh), Yildiz (75’ Cosyn), Ulenaers. DOELPUNTEN: 12’ Yildiz 0-1 (strafschop), 50’ Yildiz 0-2, 56’ Marien 1-2.

STRAFSCHOP: 12’ Yildiz (omgezet)

GELE KAARTEN: De Cnaep, Teker, Jeunen, Ulenaers.

RODE KAART: 12’ Truyers. SCHEIDSREC­HTER: De Beuckelaer.

 ?? FOTO JG ?? Mustafa Yildiz
FOTO JG Mustafa Yildiz

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium