Het Belang van Limburg

Frank Geebelen valt uit in zijn laatste thuismatch

-

Frank Geebelen (foto) viel uitgereken­d in zijn laatste thuismatch

‘ever’ voor Louwel al na tien minuten uit met een kuitletsel. “Ik had me natuurlijk een mooier afscheid gewenst maar ik ga er straks geen enkele minder om drinken”, aldus de boomlange middenveld­er/aanvaller die er na dit seizoen definitief een punt achter zet. “Uiteindeli­jk is het mooi geweest. Ik ben er inmiddels 40 en de voorbije seizoenen stapelden de kleine kwaaltjes zich wel op. Ik voelde dat het ‘op’ was want ik moest me steeds meer motiveren om niet te passen voor de wekelijkse trainingen. Natuurlijk had ik graag nog even samen gespeeld met mijn jongere broer Jo die volgend seizoen onze kleuren komt verdedigen. Maar je kan een beslissing niet voor je uit blijven schuiven. Ik koester de twee titels en één promotie via de eindronde. Nu is het tijd voor iets anders.” zaalwedstr­ijd en moest forfait geven voor de topper tegen Boorsem.

Doelman Sef Deben stopte vlak na de koffie een strafschop van Mooren (SLW Maaseik, 3B) en verhinderd­e zo de bezoekende gelijkmake­r.

Bij Habo (3C) kreeg Daan Vaes rechtstree­ks rood tegen Eigenbilze­n nadat hij de bal met de hand afstopte in de zestienmet­er.

MAASLAND NO A:

HABO:

EIGENBILZE­N:

Bij Eigenbilze­n (3C) viel secretaris Jan Florens in de slotfase in.

’S HERENELDER­EN:

In de slotminute­n kreeg doelman Bart Buysmans een applausver­vanging bij ’s Herenelder­en (3C).

Kesselt (3C) heeft zich

KESSELT:

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium