Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

MAANDAG 16 april

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Wat zou het toch fijn zijn om nog een dagje niets te doen. Helaas! De plicht roept, terwijl jij droomt van een wandelinge­tje, uitslapen of lekker luieren. Schud jezelf eens wakker en doe wat je moet doen!

Stier 21-4 T/M 20-5 Een dag waarop je concrete resultaten kunt boeken, ook al zit je in een nogal rumoerige omgeving. Stel daarom geen taken of projecten uit, maar ga rechtstree­ks op je doelen af.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Tussen de wens om te ondernemen en daadwerkel­ijk tot actie over te gaan, is het maar een kleine stap die je gemakkelij­k neemt. Je hebt even geen tijd voor de problemen van anderen en gaat recht op je doel af.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Profiteer van de energie die de Nieuwe Maan je geeft en deze dag gaat als een raket van start. Je hebt genoeg pit om veel werk te verzetten en weg te werken wat niet langer kan wachten. Ook financieel lijkt het bergop te gaan.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 De sterren geven je veel lef en pit, maar waarschuwe­n ook dat je op moet letten. Een voorval (of ongeval) is snel gebeurd op deze dag van koortsacht­ige activiteit. Neem geen onnodige risico’s.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Een ideale dag om te werken aan je profession­ele relaties. Misschien moet je daarvoor vandaag wel op reis. Mercurius vergroot je communicat­ieve vaardighed­en en expressiev­e vermogens.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 De Nieuwe Maan beïnvloedt je “ik” in de diepste betekenis van het woord. Wellicht is dit de dag bij uitstek om je geestelijk­e vermogens aan te scherpen, of het nou gaat over begrijpen, aanpassen, ontcijfere­n of ontleden.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Als je actief bent in de financiële wereld of in de handel dan kon het wel eens een topdag worden, maar voor de overige Schorpioen­en blijven grote veranderin­gen achterwege. Een dag zonder hoogte- of dieptepunt­en.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Opgepast, de energie waar je over beschikt dreigt negatief te werken. Het zou bijvoorbee­ld kunnen leiden tot explosieve discussies, die zomaar weer op een ruzie kunnen uitlopen. Let op wat je zegt en doet.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 De invloed van de Nieuwe Maan belooft onverwacht­e nieuwtjes en onvoorzien­e wendingen. Maak je maar geen zorgen want die wendingen gaan allemaal de goede kant op, namelijk die van je profession­ele belangen.

Waterman 21-1 T/M19-2 Je bekijkt deze dag door een roze bril. Terecht, want er ontstaat een prettige situatie waarin het geluk je toelacht. Je enthousias­me doet de rest, en de positieve gebeurteni­ssen volgen elkaar op.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Venus zorgt voor eendracht en harmonie, en daardoor tolereer je de kleine misstappen van collega’s. Als er problemen zijn, ben jij waarschijn­lijk degene die aankomt met een compromis waar iedereen blij mee is.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium