Het Belang van Limburg

Dikke streep door de rekening

-

De zwakke prestatie tegen de rode lantaarn gaf Esperanza Pelt een dreun van formaat. Op De Roosen kunnen ze nu de eindronde vergeten.

Halfweg, bij 2-0, wist Pelt al dat het op het kleine kunstgrasv­eld een moeilijke klus zou worden. “Twee doelpunten die wij in cadeauverp­akking weggeven”, liet een ontgoochel­de T1 Follon optekenen. “De verdedigin­g was niet bij de les en werd te simpel weggespeel­d. Uiteraard kennen ze hun veld en wisten het spel compact te houden. Een antwoord van ons kwam er niet. Onze aanvallers misten scherpte. Nog voor de 2-1 (langs Geijsels) laten wij open kansen liggen. Dan weet je snel hoe laat het is. Ze maken dan op een klunzige manier 3-1 na misverstan­d tussen Mertens en Van de Kerkhof. Wij kunnen nog eens milderen. Het is droevig hoe wij punten te grabbel gooiden. De bus meegereisd­e supporters verdienden beter. Ik ben serieus ontgoochel­d. Het vuur ontbrak in alle lijnen.”

HOEILAART: Hannon, Litu Longwaldel­a, Nicodeme, Van Tricht, Vandiest, Huybrechts, Van Den Berg, Taelemans (79' Albers), D. Charlier (64' Kint), De Mol, T. Charlier.

ESP. PELT: Mertens, Ebobo, Van De Kerkhof, Bahtiri, Black( 69' Leen), Swolfs (74' Deckers), Schilderma­ns, Klaps, Maris, Geijsels, Vandebriel. DOELPUNTEN: 23' Van Den Berg 1-0, 45' D. Carlier 2-0, 52' Geijsels 2-1, 65' Taelemans 3-1, 80' Ebobo 3-2, 89' Van Den Berg 4-2.

GELE KAART: Bahtiri.

SCHEIDSREC­HTER: De Bruyn.

 ?? FOTO DD ?? T1 Werner Follon.
FOTO DD T1 Werner Follon.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium