Het Belang van Limburg

LAPPENMAND

-

Gijs Hendriks bleef aan de rust in de kleedkamer wegens duizelighe­id. *** Yusuf Eren van liep een zware enkelbless­ure op.

Kenneth Vangeel van verzwikte na 35 minuten zijn enkel en werd vervangen door Joeri Piens. *** Bij werden Steven Van Esser (enkel) en Dennis Panis (verrekking hamstrings) vervroegd naar de kant gehaald. *** Atha Ragos van was niet volledig hersteld van zijn enkelbless­ure en moest daarom vrede nemen met een invalbeurt. *** Maarten Vandenberk van

werd na een inspuiting toch fit verklaard. *** Bij werd Wyckaert naar de kant gehaald met een knieblessu­re.

Dieter Jeuris van kwam met zijn schouder onzacht in contact met het kunstgrasv­eld en diende de wedstrijd te staken. *** Robby Lenaerts van A verliet met een enkelbless­ure strompelen­d het veld. *** Bij bleef Stijn Christiaen­s tijdens de rust in de kleedkamer wegens licht geblesseer­d. *** Bij moest Decraecker worden vervangen met een enkelbless­ure.

Frank Geebelen (kuit), Milan Colla (rug) en Erik Goyens (scheurtje) van moesten passen voor de laatste competitie­match. *** Luigi Noviello van

moest al vroeg naar de kant. *** Sandro Muto van moest naar de kant met een knieletsel. *** Ben Cox van

moest even voorbij het halfuur vervangen worden.

Bij viel doelman Rene Jacobs (knie) uit. *** zag Gertjan Jolling (hamstrings tijdens de opwarming) en Wesley Goossens (bil) geblesseer­d uitvallen. *** Arne Mathijs van liep een enkelbless­ure op. *** Bij ging Zakaria Rmini (verrekking) nog voor de rust naar de kant.

Bij haakten Arno Ciezkowski, Arno Vandecaets­beek en Davide Lucchesi af. *** Simon Beuls van

viel uit met een teenblessu­re *** Dirk Pouls van was er voor het eerst weer bij na zijn kruisbandb­lessure. *** Bij

viel Rachid Amgroud al vroeg in de wedstrijd uit.

- VV)

Tervant

Heide

Alken A

Boxberg

Stokkem

B

Koersel

RC Reppel

Paal

Zutendaal

Landen

Henis

Louwel

Kesselt

Eigenbilze­n

Herkenrode

-

-

-

Elen

As-Niel

HO Heide

Genk VV B

Zutendaal VV

Molenbeers­el FC LIMBURG REGIO - OPITTER:

Bij Opitter (2A) maakte de 17-jarige Jordy Verhulst zijn debuut in het eerste elftal.

Voor de wedstrijd in Reppel (2A) werd één minuut stilte gehouden omwille van het overlijden van bestuursli­d Marcel Reumers.

Bij Turkse (2A) speelde Ismael Kaya zijn laatste match voor de club. Kaya hangt de schoenen aan de haak en wil de carrière van zijn Aykut, die bij de jeugd van Lierse speelt, korter gaan opvolgen.

RC REPPEL:

TURKSE:

PAAL:

-

-

(Zonhoven

Grote

FC

Neeroetere­n

Bij Paal (2A) pakte de voorbije twee weken twee jongeren hun eerste basisplek van het seizoen: Joshua Jans en Marcello Ramundo. Voor Dieter Cams werd het een bewogen match want hij verlaat Paal na zes seizoenen voor KVV Heusden-Zolder.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium