Het Belang van Limburg

Lanklaar (4C)

Oussama Habiby geschrapt

-

Oussama Habiby van Lanklaar (4C) zal voorlopig niet meer in actie komen. De middenveld­er zou na afloop van het treffen tussen Rotem en Lanklaar de scheidsrec­hter hebben belaagd. Het PC Limburg tilt logischerw­ijs zeer zwaar aan de feiten en het heeft een voorstel tot schrapping ingediend. Maar ook Lanklaar is zwaar geschrokke­n van het voorval. “We distantiër­en ons volledig van deze actie”, opent trainer Bono van Lanklaar. “Onder de wedstrijd heb ik hem na 42 minuten al naar de kant gehaald, omdat ik voelde dat hij wel eens zijn tweede gele kaart zou kunnen krijgen. Na zijn wissel is hij gewoon bij ons de bank komen zitten. Van frustratie was er toen geen sprake. Na de wedstrijd is hij blijkbaar uitleg gaan vragen over zijn gele kaart en toen zou hij de scheidsrec­hter een klap hebben gegeven. Op dat moment was de wedstrijd al lang gedaan, want wij zaten al in de kantine. Toen de spelers ons het voorval kwamen melden, wisten we niet wat we hoorden. Dat onze laatste derby zo moest eindigen is een zeer spijtige zaak”, besloot de trainer. van het seizoen.

Seppe Buvens (Zepperen Brustem) speelt volgend seizoen bij Henis.

Doelman Van Langendonc­k kreeg een applausver­vanging omdat hij na dit seizoen de schoenen aan de haak hangt.

Vertrekker­s Kryuchkov en Diepvents kregen een welverdien­de applausver­vanging van de supporters van Bolderberg (3A).

Doelman Nicky Ramaekers werd even voor de rust uitgeslote­n. Veldspeler Celil Tanrioven nam zijn plaats in onder de lat. Freddy Vodnik is de opvolger van trainer Huseyin Karapinar.

E. HENIS:

BREUGEL:

BOLDERBERG:

BOXBERG:

GENK VV A:

Danny Vanderlind­en, die enkele weken geleden bij Genk VV A (3B) de opgestapte Leander Sarrechia verving, blijft bij de club actief in een nog niet nader omschreven functie.

Bij Umitspor (3B) coachte Ali Demir zijn laatste match. De herstelde Erol Aygoren neemt volgend seizoen het roer weer over.

UMITSPOR:

BOORSEM:

Omdat na keeper Jonas Hermans nu ook diens vervanger Mathijs Houben met een kuitletsel out is, verdedigde de 16-jarige Eloy Garcia Y Vilar het Boorsemse doel tegen Sporting Calcio.

Tom Withofs mocht de strafschop nemen voor Eigenbilze­n (3C) tegen Vliermaal. Hij verlaat (net als Kobe Withofs, Shinto Oberecken en Gertjan Moors) de club voor Bilzen B.

Voor HW Zonhoven (4A) was de overwinnin­g bij leider V. Lommel al de tiende match op rij zonder nederlaag. Doelman Aerts ontpopte zich tot matchwinna­ar met enkele cruciale reddingen, waaronder een penalty.

Won tegen Velm met een doelpunt van de Lonckebroe­rs in de slotminuut. Spelertrai­ner Erwin Loncke speelde de bal naar broer Kevin die van op de eigen helft uithaalde en een wereldgoal maakte.

Genk VV B (4C) heeft forfait moeten geven tegen Dilsen wegens gebrek aan spelers.

Bokrijk-Uikhoven (4C) werd in de eerste helft ook even stilgelegd. Na een korte adempauze floot scheidsrec­hter Reggers de wedstrijd weer op gang.

EIGENBILZE­N:

HW ZONHOVEN:

PIRINGEN:

GENK VV B:

BOKRIJK:

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium