Het Belang van Limburg

Man met enkelband gevat tijdens inbraak

-

en de buit bestaat uit cash geld. Op Bosdel werd eveneens in een winkel ingebroken. Hier namen de daders cash geld en frisdrank mee. (ppn)

HASSELT

De politie kreeg woensdag om 22 uur een melding van een inbraak in de Casterstra­at in Hasselt binnen. De daders braken een gemeenscha­ppelijke toegangsde­ur van een appartemen­tsgebouw open. Op het eerste gezicht lijkt er geen buit te zijn. (ppn)

NEERPELT

Dieven konden aan de haal gaan met een Volkswagen Golf van 4 jaar oud. Deze stond op de oprit van de eigenaars in de Boskantstr­aat in Neerpelt geparkeerd. De melding kwam donderdag bij de politie binnen en het gestolen voertuig werd nog geregistre­erd door de ANPRcamera. De diefstal wordt verder

onderzocht. (ppn)

DILSEN-STOKKEM

De politie trof woensdag om 21.20 uur twee wildkampee­rders aan naast de Driepaalwe­g in Dilsen. Het ging om Engelsen die met hun fietsen een rondreis aan het maken zijn. Ze wilden vrijdag doorreizen naar Duitsland en hadden hun tent midden in een bos opgezet om wat te kunnen slapen. (ppn)

MAASEIK

De politie controleer­de woensdag om 23.10 uur een verdachte wagen op de Aldeneiker­weg in Maaseik. Er zaten vier mannen in die zaklampen bijhadden. Het bleek niet om dieven te gaan, maar wel urbexers die plannen hadden om het oude ziekenhuis te gaan verkennen, maar ze geraakten niet binnen. (ppn) De politie Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerker­ken kon deze week twee personen op heterdaad betrappen toen ze in het centrum van Sint-Truiden een inbraak pleegden. De politie kliste het duo dankzij een tip van een alerte en bezorgde inwoner die de daders had opgemerkt. Het gaat om twee mannen van 53 en 47 jaar uit respectiev­elijk Sint-Truiden en iemand zonder vaste verblijfpl­aats. Ze zijn geen onbekenden van de politie en een van de twee kan gelinkt worden aan een recente fietsdiefs­tal. Een van beiden stond tijdens de inbraak ook onder elektronis­ch toezicht. De verdachten zullen nu via de snelrechtp­rocedure voor de rechter verschijne­n.

 ?? FOTO HBVL ?? Dolly kreeg verzorging bij de dierenarts, maar het afgebeten oor (inzet) kon niet meer aangenaaid worden.
FOTO HBVL Dolly kreeg verzorging bij de dierenarts, maar het afgebeten oor (inzet) kon niet meer aangenaaid worden.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium